Orhan Sal ve Bülent Atlas Ankara spor gündemini değerlendirdi

Ankara'nın futbol takımları ile ilgili gelişmelerin konuşulduğu Başkent Sporunun Nabzı programının 3. bölümü Haber Ankara Youtube kanalında yayınlandı. Orhan Sal'ın bu bölümdeki konuğu Klasspor Genel Yayın Yönetmeni Bülent Atlas oldu.

Ankara'nın futboldaki temsilcileri devam eden liglerde mücadelelerini sürdürüyor. Takımların yaşadığı son gelişmeler ve maçlarında sergiledikleri performans ise Başkent Sporunun Nabzı programında konuşuluyor.

ANKARAGÜCÜ VE GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN SON GELİŞMELER KONUŞULDU

Haber Ankara Youtube kanalında başlayan Başkent Sporunun Nabzı programının 3. bölümünde Orhan Sal ve Klasspor Genel Yayın Yönetmeni Orhan Atlas Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü'nde yaşanan son gelişmeleri masaya yatırdı.

Orhan Sal ve Bülent Atlas her iki Başkent ekibinin son maçlarında sergiledikleri performansları genel olarak nasıl bir durumun içinde bulunduklarını ve gelecek maçlara yönelik beklentilerini program boyunca değerlendirdiler.

Her iki isimde takımların eksikliklerini ve artılarını yorumlarken camiaların ve taraftarların beklentilerini de ekranlara taşıdılar.

HABER ANKARA YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Ankara futbolundan ve sporundan önemli gelişmeleri takip etmek ve görüşlerinizi yorumlarda paylaşmak için Haber Ankara Youtube kanalına buradan abone olabilirsiniz. Ayrıca Haber Ankara spor'u X ve Instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com