Orhan Sal ve Atila Kiper Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Keçiörengücü'nün gidişatını değerlendirdi

Haber Ankara Youtube kanalında Ankara spor gündemi konuşulmaya devam ediliyor. Farklı konukları ile dikkat çeken Başkent Sporunun Nabzı programının 5. bölümünde Ankara Ostim Radyo Spor Müdürü Atilla Kiper görüşlerini paylaştı.

Başkentli futbol severlere güncel bilgiler vermek ve değerlendirmelerde bulunmak için yola çıkan Başkent Sporunun Nabzı programı tüm coşkusuyla devam ediyor. Ankaragücü, Gençlerbirliği, Keçiörengücü gibi Ankara takımlarının son durumlarını ve gidişatları değerlendirildiği programda muhabir Orhan Sal ve Atila Kiper yorumlarını izleyenler ile paylaştı.

ANKARAGÜCÜ'NÜN GEÇİRDİĞİ ZOR GÜNLER KONUŞULDU

Her iki isim programda Ankara sporu için çalıştıklarını fakat yerel medyanın bu süreçte kendi imkanları ile birşeyler yaparken yaşadıkları zorlukları da dile getirdiler.

Programda MKE Ankaragücü'nün Trendyol 1. Ligde yaşadığı zor günlere de değinildi. Sezon başından beri takımda bir kaos havası olduğunu ifade eden Kiper ve Sal, MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat'a seslenerek çıkıp bir konuşma yapması gerektiğini söylediler.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK BİZLERE DESTEK OLABİLİRSİNİZ

Programın tamamını Youtube kanalımızdan izlemek ve abone olarak bize destek olmak için tıklayınız. X ve Instagram hesaplarımızı da takip ederek Ankara'nın spor takımlarına dair bilgiler alabilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com