Okan Buruk Konyaspor maçında Icardi yerine forma giyecek ismi belirledi!

Galatasaray yaptığı açıklama ile Mauro Icardi'nin 20 gün sahalardan uzak kalacağını açıklamıştı. Cedric Bakambu'da Afrika Kupası nedeniyle takımla birlikte değil, futbolseverler Konyaspor karşısında Galatasaray'ın forvet hattında kimin oynayacağını merak ediyor.

Okan Buruk Konyaspor maçında Icardi yerine forma giyecek ismi belirledi!

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray evinde Tümosan Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. RAMS Park'ta oynanacak mücadele 7 Ocak Pazar (Yarın) saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmada hakem Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan'ın yardımcı hakemliğini Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Muhammet Ali Meteoğlu olacak.

GALATASARAY'IN KONYASPOR KARŞISINDA FORVET HATTINDA KİM OYNAYACAK

Galatasaray dün Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin Fenerbahçe maçında yüzüne aldığı darbe sonucunda yüzünde kırıklar meydana geldiğini ve 20 gün oynamaması gerektiğini açıklamıştı. Cedric Bakambu'nun da Afkira Ulsular Kupas nedeniyle milli takım kampında olduğu için sarı - kırmızılıların elinde forvet oyuncusu kalmadı. Futbolseverler teknik direktör Okan Buruk'un Konyaspor karşısında hangi oyuncuyu en önde oynatacağını oldukça merak ediyor ve araştırıyor. Galatasaray'ın Konyaspor'u konuk edeceği maçta Wilfred Zaha'nın forvetin arkasındaki üçlüde Tete, Kerem ve Zaha'nın forma giymesi bekleniyor. İhtiyaç halinde Mertens'i Buruk oyuna atabilir.

Okan Buruk Konyaspor maçında Icardi yerine forma giyecek ismi belirledi!

Cezalı Torreira'nın yokluğunda orta sahada Kerem Demirbay ve Ndombele ikilisinin forma giymesi bekleniyor. Bir diğer cezalısı Sacha Boey'in yerine ise milli oyuncu Kaan Ayhan forma giyecek. En önemli eksiklerden birisi Icardi'nin yerine ise Barış Alper Yılmaz forma giyecek. Birkaç haftadır solbek pozisyonunda forma giyen Barış Alper'in yerine ise yeniden Kazımcan'ın 11'e dönmesi bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER