OGM Ormanspor yarı finalde

ING Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final maçında OGM Ormanspor deplasmanda Emlak Konut'u 72 - 63 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.

OGM Ormanspor yarı finalde

ING Kadınlar Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçları oynandı. Ankara ekibi OGM Ormanspor deplasmanda İstanbul temsilcisi Emlak Konut ile karşı karşıya geldi.

GİT GELLİ MAÇIN GALİBİ OGM ORMANSPOR

Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi'nde oynanan mücadelenin ilk periyodunda ortaya dengeli bir oyun koyuldu. Fakat Ankara temsilcisi OGM Ormanspor rakibine 2 sayılık bir üstünlük kurarak ilk periyodu 21 - 19 önde tamamladı. ikinci periyotta ev sahibi ekip Emlak Konut toparlandı ve periyodu 18 - 14 önde tamamladı. İkinci periyotta geriden gelerek öne geçen Emlak Konut başkent OGM Ormanspor karşısında ilk yarıyı 37 -35 önde tamamladı ve soyunma odasına 2 sayı farkla gitti.

Üçüncü periyotta oyunda bir kez daha dengeler değişti. Bu kez geriden gelerek öne geçen takım OGM Ormanspor oldu. Başkent ekibi bu periyotta 19 sayı kaydederken Emlak Konut 13 sayıda kaldı ve üçüncü periyot 54 -50 OGM Ormanspor üstünlüğü ile tamamlandı.

Final periyoduna geçildiğinde ise OGM Ormanspor iyi oyununu devam ettirdi ve dördüncü periyotta ortaya çıkan 18 - 13 oldu. Bu sonuçla OGM Ormanspor rakibini 72 - 63 mağlup etmeyi başardı.

4'LÜ FİNALDE ORMANSPOR'UN RAKİBİ FENERBAHÇE OLDU

ING Kadınlar Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselen OGM Ormanspor'un Balıkesir'de düzenlenecek 4'lü finalde rakibi Nesibe Aydın'ı 96 - 57 mağlup eden Fenerbahçe Alagöz Holding oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER