OGM Ormanspor yarı final için sahaya çıkıyor

OGM Ormanspor, ING Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası çeyrek final maçında Emlak Konut ile karşı karşıya gelecek.

OGM Ormanspor yarı final için sahaya çıkıyor

ING Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı bugün başlıyor. Tek maç usulü ile oynanacak çeyrek final müsabakalarında takımlar yarı finale kalma mücadelesi verecek. Ankara ekibi OGM Ormanspor deplasmanda Emlak Konut ile karşılaşacak. İstanbul'da bulunan Bahçelievler Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi'nde oynanacak mücadele 2 Ocak Salı (Bugün) saat 15.30'da başlayacak ve OGM Ormanspor, Emlak Konut karşısında yarı finale kalma mücadelesi verecek.

DİĞER ÇEYREK FİNAL MÜCADELELERİ

Başkent ekibi OGM Ormanspor dışında oluşan yarı final eşleşmelerinde ilk olarak saat 13.00'de Fenerbahçe Alagöz Holding ile Nesibe Aydın GSK, Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. Günün üçüncü çeyrek final mücadelesinde ise Galatasaray Çağdaş Faktoring'in konuğu Ç. B. K Mersin olacak. Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 18.00'de başlayacak. Son çeyrek final karşılaşması ise Beşiktaş Emlakjet ile Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor mücadelesine sahne olacak. Karşılaşmaların hepsi art arda TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

YARI FİNALE KALANLAR BALIKESİR'DE 4'LÜ FİNAL OYNAYACAK

Çeyrek final müsabakalarında rakiplerini eleyip yarı finale kalan takımlar Balıkesir'de dörtlü final oynayacak ve kupanın sahibi burada belli olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER