OGM Ormanspor İzmit deplasmanında

İNG Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftasında OGM Ormanspor deplasmanda İzmit Belediye ile karşı karşıya gelecek.

OGM Ormanspor İzmit deplasmanında

İNG Basketbol Süper Ligi'nde 16. hafta heyecanı Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor ile Ankara ekibi OGM Ormanspor arasında oynanacak mücadele ile başlayacak. Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda oynanacak mücadele 22 Aralık Cuma (Yarın) saat 18.00'de başlayacak. Karşılaşma TBF Youtube kanalından naklen yayınlanacak.

SIRALAMA AÇISINDAN KRİTİK MAÇ

Başkent ekibi Ormanspor geride kalan 14 karşılaşmada 9 galibiyet ve 5 mağlubiyet sonucunda 23 puan ile 4. basamakta bulunuyor. Bu maçlarda Ormanspor rakip potalara 1 bin 125 sayı atarken kendi potasın 1 bin 95 sayı gördü. Rakip Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor ise 14 maçta 8 galibiyet ve 6 mağlubiyet sonucunda topladığı 22 puan ile 6. sırada bulunuyor. Kocaeli ekibi rakip potalara bin 75 sayı atarken kendi potasında bin 43 sayı gördü.

OGM ORMANSPOR 3 MAÇLIK GALİBİYET ÖZLEMİNİ DİNDİRMEK İSTİYOR

İki takımın arasında bir puan fark olması maçı daha kritik bir hale getiriyor. Ankara ekibi OGM Ormanspor bu maçta sürpriz bir sonuca imza atmadan zorlu deplasmandan galibiyet ile dönmek ve 3 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER