Nöbetçi golcü Batshuayi yine devrede! Trabzonspor'u da boş geçmedi

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u nöbetçi golcüsü Batshuayi'nin attığı golle 3-2 mağlup etti.

Nöbetçi golcü Batshuayi yine devrede! Trabzonspor'u da boş geçmedi

Trendyol Süper Lig'in 30. hafta maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Papara Park'ta oynanan karşılaşmada Trabzonspor 2 farklı geriye düştüğü maçta 2-2'yi bulsa da Fenerbahçe sahadan nöbetçi golcüsü Batshuayi'nin attığı golle 3-2 üstün ayrıldı.

Fenerbahçe'ye zorlu Trabzonspor deplasmanında galibiyeti getiren golleri 13 ve 45+4'te Fred, 87. dakikada Michy Batshuayi attı. 2-0'dan geri gelse de mağlubiyete engel olamayan Trabzonspor'un golleri 63. dakikada Enis Bardhi, 78 . dakikada penaltından Trezeguet kaydetti.

BATSHUAYİ 6'INCI KEZ SONRADAN OYUNA GİREREK GOL ATTI

Opta'nın verilerine göre Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki Belçikalı oyuncusu Michy Batshuayi, bu sezon sarı - lacivertli forma ile bu sezon oyuna sonradan dahil olarak en fazla gol atan oyuncu oldu. Ayrıca tecrübeli golcü 2007-08'den bu yana Fenerbahçe formasıyla bir sezonda ağları bu şekilde en fazla havalandıran isim olan Semih Şentürk'ün rekoruna ortak oldu.

13 YIL SONRA OYUNA SONRADAN GİRİP 5 GOLLÜK SERİ YAKALAYAN İLK OYUNCU: BATSHUAYİ

Süper Lig'deki son beş golünü maçların 85'inci dakikasından sonra rakip filelere gönderen Michy Batshuayi, 2010-11 sezonundan bu yana beş gollük seri yapan ilk futbolcu ünvanını elde etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER