NBA’de final heyecanı üçüncü maçla devam ediyor! Celtics Dallas’ın sahasında

NBA’de final heyecanı üçüncü maçla devam edecek. Boston Celtics ve Dallas Mavericks üçüncü maçta bir kez daha karşı karşıya gelecek.

NBA’de final heyecanı üçüncü maçla devam ediyor! Celtics Dallas’ın sahasında

Basketbolseverlerin yakından takip ettiği NBA final serisinde üçüncü maça gelindi. Doğu Konferansı final serisinde 2-0 önde olan Boston Celtics, üçüncü maçta Dallas Mavericks’e konuk olacak.

NBA’de Doğu Konferansı finalini kazanan Boston Celtics ile Batı Konferansı finalinin galibi Dallas Mavericks arasında final heyecanı devam ediyor. Evindeki ilk 2 maçı da kazanan Celtics seride 2-0 önde. Sıradaki maç ise 13 Haziran Perşembe günü TSİ 03.30’da Dallas’ın sahasında oynanacak. Dallas, yıldız oyuncusu Luka Doncic önderliğinde finale denge getirmek istiyor. Celtics ise Jayson Tatum’un performansı ve takım savunması ile şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmanın hesabını yapıyor.

JAYSON TATUM’IN PERFORMANSI MERAK EDİLİYOR

Heyecan dolu final serisinin 3. maçı gece TSİ 03.30’da Dallas’ın sahasında oynanacak. Dallas Mavericks evindeki 2 maçta, Doncic önderliğinde Celtics’in etkili savunmasına karşı çözüm geliştirip seriye denge getirmeye çalışacak.

Boston Celtics ise ilk 2 maçın yıldızları Jrue Holiday ve Jayson Tatum’ın performansları ile birlikte, savunma sertliğini koruyarak, elde ettiği avantajı korumak için sahada koşturacak.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER