Nakit derdine son verecek ilaç gibi ihtiyaç kredisi ING Bank'tan! Aylık 5 bin TL ödeyen borçlarını silecek

Ülkemizde enflasyonla mücadele edilirken TCMB, faiz artışına devam ediyor. Faiz artışları banka kredilerini etkilerken ihtiyaç kredisi çekecek olan vatandaşlar da araştırmalarına devam ediyor. ING Bank, 70 bin TL kredi kampanyasını duyurdu.

Nakit derdine son verecek ilaç gibi ihtiyaç kredisi ING Bank'tan! Aylık 5 bin TL ödeyen borçlarını silecek

Ülkemizde enflasyonla mücadele devam ediyor. Türkiye'deki enflasyon artışı sürerken fiyatları kontrol altına alıp istikrarı yakalamak adına yeni önlemler alınmaya devam ediyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) enflasyonla mücadele kapsamında faiz artışına giderken bankalar da kredilerdeki faizleri güncellemeye devam ediyor.

Güncellenen faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi çekecek olan vatandaşlar için ING Bank tarafından duyuru geldi. Nakde olan ihtiyaçları artan vatandaşlar da bankaların kredi yöntemine başvuruyor. ING Bank üst sınır 70 bin TL olan ihtiyaç kredisi paketini duyururken vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı.

Nakit ihtiyaçlarını bankalar aracılığı ile gidermek isteyen vatandaşlar, bankalardaki kredi kampanyalarını araştırırken özel bankalar arasında yer alan ING Bank, kredi kampanyasını açıkladı. ING Bank tarafından açıklanan ihtiyaç kredisi kampanyasında 70 bin liraya ve 36 aya varan vade imkanı ile kredi verileceği duyuruldu.

ING BANK'TAN İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

ING Bank'ın sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere 70 bin liraya kadar kredi verileceği açıklandı. ING Bank'ın sunduğu ihtiyaç kredisinde alt limitin 10 bin lira olduğu açıklanırken üst limit de 70 bin lira olacağı bildirilirken kampanya kapsamında vade, taksit, faiz gibi seçenekler de detaylandırıldı. ING Bank tarafından yapılan açıklamada;

  • ''%3,54 faiz oranından KKB skoru 1850 üstü müşteriler 50.000 TL' ye kadar 6 ay vadeye kadar yararlanabilir.
  • Faiz oranları %3,54 ile %8,99 arasında değişmekte olup tutar ve vadeye göre değişiklik göstermektedir.
  • Bu faiz oranlarından yararlanmak için Kredim Güvende Hayat Sigortası ile kullandırım yapılmalıdır.
  • ING kampanya koşullarını değiştirme, gerektiğinde kefil ve gelir belgesi talep etme ve uygun görmediği kredi başvurularını onaylamama hakkına sahiptir.'' ifadeleri yer aldı.

ING BANK tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 35 bin liralık miktar için;

35 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 ay vade ve yüzde 3,59 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 37 bin 919 lira 78 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 2 bin 25 lira 54 kuruş, toplam ödemenin 73 bin 94 lira 44 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 73,63 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 175 lira olduğu kaydedildi.

ekran-goruntusu-2023-10-04-094237.png

ING BANK tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 70 bin liralık miktar için;

70 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 24 ay vade ve yüzde 3,74 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 50 bin 121 lira 94 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 5 bin 5 lira 8 kuruş, toplam ödemenin 120 bin 471 lira 92 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 77,81 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 350 lira olduğu kaydedildi.

ekran-goruntusu-2023-10-04-094352.png

ING BANK'ın sunduğu ihtiyaç kredisinde faiz oranın da vade seçeneğine göre değiştiği aktarıldı. Söz konusu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için bankanın resmi internet sitesini ve şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER