Murat Tarhan yeniden TSYD Ankara Şubesi Başkanı seçildi

Ülkenin en eski dernekleri arasında yer alan Türk Spor Yazarları Derneği'nin Ankara Şubesi'nde seçim heyecanı yaşadı. Yapılan seçim sonucu mevcut başkan Murat Tarhan bir kez daha başkanlığa seçildi.

Murat Tarhan yeniden TSYD Ankara Şubesi Başkanı seçildi

Başkentin spor basınında önde gelen kuruluşlardan olan Türk Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi'nde Olağan Genel Kurul süreci geride bırakıldı. Şubenin Başkanı olarak görevini sürdüren Murat Tarhan tek aday olarak girdiği seçimde yeniden Başkan seçildi.

Murat Tarhan yeniden TSYD Ankara Şubesi Başkanı seçildi

MURAT TARHAN YENİDEN BAŞKAN OLDU

Ankara'nın en eski ve şehrin sembolü arasında yer alan Gençlik Parkı'nda yapılan seçimde Murat Tarhan kullanılan oyların tamamını aldı ve güvenoyu tazeledi. Yapılan oylamada yeni yönetim kurulu da belirlendi. Murat Tarhan ilk olarak 2022 yılında yapılan Ankara Ticaret Odası'nda yapılan seçimde Şubenin 20. Başkanı olarak görev yapmaya başlamıştı. O dönem “El ele verip derneğimizi daha iyi bir noktaya taşıyacağız” mesajı veren ve şehir genelinde dernek için çalışmalarını sürdürmeye başlamıştı.

Murat Tarhan yeniden TSYD Ankara Şubesi Başkanı seçildi - Resim : 2

YENİ YÖNETİM LİSTESİ BELİRLENDİ

2024 yılına gelindiğinde bir kez daha başkanlık görevine seçilen Murat Tarhan'dan aynı şekilde devam etme mesajı geldi. Tek aday olarak girdiği seçimi kazan Başkan Tarhan'ın yönetim listesi şu şekilde oldu;

Asbaşkan: Osman Diyadin

Asbaşkan: Orhan Kemal Erkılıç

Şube sekreteri: Ali Said Kadıoğlu

Sayman: Murat Gürgen

Tesislerden ve statlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: Erkan Tiryaki

Yönetim Kurulu Üyesi: Tamer İnan

İYİMSER MESAJLAR GELMESİ BEKLENİYOR

Seçimin ardından Başkan Tarhan'ın Ankara genelinde spor temsilcileri ile bir araya gelmesi ve şehir sporunun ve basınının daha iyi yerlere gelmesi için pozitif mesajlar vermesi bekleniyor. Yeni seçilen şube yönetimi de günün hatırası olması için toplu fotoğraf çekimine katıldı.

SONRAKİ HABER