Muğlaspor - Etimesgut Belediyespor maçından gol sesi çıkmadı

Nesine 3. Lig’de Ankara’yı temsil eden Etimesgut Belediyespor bugün deplasmanda Muğlaspor ile karşı karşıya geldi.

Muğlaspor - Etimesgut Belediyespor maçından gol sesi çıkmadı

Nesine 3. Lig’de 4. hafta maçları bugün oynanan karşılaşmalar ile devam etti. Bu ligde Ankara’yı temsil eden ekiplerden olan Etimesgut Belediyespor deplasmanda Muğlaspor ile karşılaştı. Ligin güçlü ekiplerinden olan Muğlaspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkan Etimesgut Belediyespor Ankara’ya 1 puan ile dönüyor.

DEPLASMANDA 1 PUAN

Etimesgut Belediyespor ile Muğlaspor arasındaki karşılaşmada her iki ekip de kalesini gole kapatınca maçtan gol sesi çıkmadı. Karşılaşma da başladığı gibi 0-0 ona erdi ve takımlar 1’er puan aldılar. Karşılaşmanın deplasmanda oynanması Etimesgut Belediyespor açısından alınan 1 puanı oldukça anlamlı hale getirdi. Bu açıdan kaybeden taraf ise ev sahibi Muğlaspor oldu.

PUAN 4 OLDU

Etimesgut Belediyespor bu sezon ligde 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 4 hafta maçına çıkmıştı. 3 puan ile maça çıkan Ankara ekibi aldığı 1 puan ile puanını 4’e yükseltti. Bundan sonraki haftalar için bir nebze moral olan bu sonuç neticesinde Etimesgut Belediyespor ligin dibine demir atmaya hazırlanan ekipler arasından kendisini de sıyırmış oldu. Sonrasında alınacak seri galibiyetlerle Ankara ekibi ligin üst sıralarına tırmanabilecek.

Etimesgut Belediyespor ligde gelecek hafta orta sıra takımlarından Amasyaspor’u konuk edecek. Ankara’da oynanacak olan karşılaşmada taraftar desteğini de alacak olan Etimesgut Belediyespor 3 puana ulaşmaya çalışacak. Alınacak olan bir 3 puan ise Etimesgut Belediyespor için sezon hesaplarını değiştirebilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER