MKE Ankaragücü'nün Alanya deplasmanında maçını yönetecek hakem belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında MKE Ankaragücü deplasmanda oynayacağı Corendon Alanyaspor maçını Direnç Tosunoğlu yönetecek.

MKE Ankaragücü'nün Alanya deplasmanında maçını yönetecek hakem belli oldu

Trendyol Süper Lig'de 16. hafta erteleme maçları 9 Ocak Salı (Yarın) oynanacak maçlarla başlayacak. Haftanın açılış karşılaşmasında başkent ekibi MKE Ankaragücü deplasmanda Akdeniz ekibi Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan Kırbıyık Holding Stadyumu'nda oynanacak mücadele 9 Ocak Salı (Yarın) saat 17.00'de başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK) Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında karşılaşmalarda düdük çalacak hakem atamalarını yaptı.

Corendon Alanyaspor - MKE Ankaragücü maçında hakem Direnç Tosunoğlu düdük çalacak. Tosunoğlu'nun yardımcı hakemliğini Emir Eray Eyisoy ve Hüseyin Aylak yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Raşit Yorgancılar olacak.

Karşılaşmanın VAR hakemi yarın maçtan saatler öncesinde belli olacak.

MKE ANKARAGÜCÜ ALANYA'YA 4 EKSİKLE GİTTİ

MKE Ankaragücü, Alanyaspor karşısına 4 önemli oyuncusundan yoksun bir şekilde çıkacak. Uzun süredir sakatlığı bulunan Tolga Ciğerci ve Hatayspor karşılaşmasında ağır bir sakatlık yaşayan 1.5 - 2 ay sahalardan uzak kalacak olan Alper Uludağ ile Afrika Uluslar Kupası'nda milli takım kamplarında bulunan Garry Rodrigues ve Ali Sowe forma giyemeyecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER