MKE Ankaragücü'nün 10 numarası Efkan Bekiroğlu performansıyla büyülüyor

MKE Ankaragücü'nün yeni 10 numarası Efkan Bekiroğlu sezona muhteşem başladı

MKE Ankaragücü'nün 10 numarası Efkan Bekiroğlu performansıyla büyülüyor

MKE Ankaragücü'nün sezonun başında Corendon Alanyaspor'dan transfer ettiği Efkan Bekiroğlu sezona muhteşem başladı. 2020 Sezonundan bu yana Corendon Alanyaspor forması giyen Bekiroğlu, Corendon Alanyaspor kariyerinde toplamda 9 gol, 4 asistlik performans vermişti.

ankara-tasarim-kopyasi-8.jpg

MKE ANKARAGÜCÜ KARİYERİ MUHTEŞEM BAŞLADI

Sezon başında takıma katılan Efkan, Ankara'da kendini buldu. 27 yaşındaki Alman asıllı futbolcu bu sezon MKE Ankaragücü ile çıktığı 4 resmi karşılaşmanın tamamında 90 dakika forma giydi. Bu müsabakalarda 3 gol üreten Bekiroğlu, 119 dakika da neredeyse 1 gol ortalamasına ulaştı. Maç başına 2.5 şut ortalaması ve 0.8 gol ortalaması ile dikkat çekiyor.

ankara-tasarim-kopyasi-9.jpg

GOL PASLARI DA EFKAN BEKİROĞLU'NDAN

Maç başına takım arkadaşlarına 2.5 büyük şans yaratan Alman asıllı futbolcu, aynı zamanda da 2,5 kilit pas ile oynuyor. Sezonun geri kalanında yüzde 77 isabetli pas ortalamasına ulaşan Bekiroğlu, defanstan topla çıkarken takımının vazgeçilmez iki isminden biri. Kendi yarı sahasında isabetli pas yüzdesi yüzde 93 olan Bekiroğlu, geçiş oyununun vazgeçilmez isimlerinden. Aynı zamanda da 7.72 reyting ortalaması ile takımının en yüksek reytingli futbolcusu konumunda.

ankara-tasarim-kopyasi-10.jpg

ANKARAGÜCÜ TARAFTARI ONDAN ÇOK ŞEY BEKLİYOR

Sezon başında takıma katılan Efkan Bekiroğlu'ndan taraftarları çok şey bekliyor. Uzun zamandır hem defansta, hem hücumda oyun iki yönlüyle bu kadar başarılı oynayan bir orta saha oyuncuları olmadığını belirten taraftarlar Efkan Bekroğlu'nun performansından memnun.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER