MKE Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas'tan camiaya transfer müjdesi!

Başkent temsilcimiz MKE Ankaragücü'nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas'tan camiaya 2 kanat oyuncusu ve kaleci transferi müjdesi.

MKE Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas'tan camiaya transfer müjdesi!

MKE Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas'tan camiaya transfer müjdesi!- Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabına Bolu'da devam eden Trendyol'da Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Tolunay Kafkas takımın güncel durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Güçlü bir camia olduklarını belirten Tolunay Kafkas, taraftar desteğiyle ligi en iyi yerde bitireceklerine inandıklarını da söyledi.

Bolu'nun Karacasu beldesinde kamp yapan Ankara ekibi, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken basın mensuplarına da açıklamada bulundu.

"İLK LİG MAÇINA HAZIR HALE GELMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Bolu kampının iyi geçtiğini söyleyen Kafkas, Çorum FK ile hazırlık maçı oynadıklarını belirterek, "Oyunun belli bölümlerinden çok memnunum. Çok ağır idmanlar yapmamıza rağmen oyunun özellikle pres konusu bizim için çok iyi oldu. Yavaş yavaş hazırlanıyoruz. İlk lig maçına hazır hale gelmeye çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

"2 KANAT OYUNCUSU VE KALECİ KESİNLİKLE ALACAĞIZ"

Takımda transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirten Kafkas, "Buradan taraftarımıza da söylüyorum; oyuncu alacağız ama transferler kolay olmuyor. Anlaşıp son anda bozulan oyuncular var. Anlaşıp buraya getirdiğimiz, daha sonra kulübünün problem çıkardığı oyuncular oldu. Ancak 2 kanat oyuncusu ve kaleci kesinlikle alınacak. Duruma göre başka mevkiye de bir oyuncu alabiliriz. Üç transfer kesin yapacağız." ifadelerini kullandı.

"BİZ CAMİA OLARAK ÇOK GÜÇLÜYÜZ"
Ayrıca camiaya yeni sezon için iyi bir oyun sinyalini de veren Kafkas, "Yeni sezonda da Ankaragücü büyük bir takım gibi futbol oynayacak. Zaten geçen sene de bunun sinyallerini verdi. Ben bu takımın sadece teknik direktörü değilim, taraftarıyım da. Çocukluğumuz burada geçti. Çok maçını seyrettik. En büyük taraftar bizim taraftarımız, en değerli oyuncu bizim oyuncumuz. Biz camia olarak güçlüyüz, hazırız. Bu taraftarı da arkamıza aldığımız sürece iyi yerlerde bu ligi çok rahat bitiririz." değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Ankara ekibi, hazırlıklarına akşamki antrenmanlarla da devam edecek.

Ankaragüçlüler burada buluşuyorTIKLA INSTAGRAM TAKİP ET

SONRAKİ HABER