MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin 6-17. hafta maç fikstürleri belli oldu

Kulüp takımlarının futbol heyecanı bu hafta itibariyle kaldığı yerden devam ediyor. Ankara'nın 2 büyük takımı Ankaragücü ve Gençlerbirliği de üst lige çıkma hedefleri yolunda mücadelelerine 5. hafta mücadeleleri ile devam edecek.

MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin 6-17. hafta maç fikstürleri belli oldu

Milli takımların maçlarından dolayı liglere verilen ara sona erdi. Ülkemizde olmak üzere Avrupa'nın bir çok futbol liginde liglere bu hafta kaldığı yerden devam edilecek.

Trendyol Süper ve 1. ligde takımlar bu hafta 5. hafta mücadelelerini oynayacak. Türkiye Futbol Federasyonu da bu haftanın ardından liglerin 17. haftasına kadar takımların maçlarını hangi gün ve saatte oynayacağını duyurdu.

Yapılan duyuruya göre Ankara'nın 1. ligdeki iki önemli takımı MKE Ankaragücü ve Geçlerbirliği'nin yapacağı maçların fikstürü şu şekilde oldu;

MKE ANKARAGÜCÜ

MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin 6-17. hafta maç fikstürleri belli oldu

GENÇLERBİRLİĞİ

MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin 6-17. hafta maç fikstürleri belli oldu - Resim : 2

TAKIMLARI UZUN BİR MARATON BEKLİYOR

Kendilerinden beklentinin çok yukarıda olduğu MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin Süper Lig hedefi doğrultusunda çalışmaları sürüyor. Taraftarları tarafından transfer ve oynanan oyun yönünden son dönemde sıkça eleştirilen iki takım mücadelelerine bu hafta kaldıkları yerden devam edecek.

MKE Ankaragücü aranın ardından 5. haftaya İstanbul'da merhaba diyecek. Sarı lacivertliler kendileri gibi geçen sezon Süper Ligden düşen Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Gençlerbirliği ise Ankara'da Erzurumspor karşısında 3 puanı arayacak. Her iki takımda maçlarını Pazar günü oynayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER