MKE Ankaragücü Trendyol Süper Lig'de bugün sahne alıyor

Trendyol Süper Lig'de hafta MKE Ankaragücü EMS Yapı Sivasspor müsabakasıyla kapanıyor

MKE Ankaragücü Trendyol Süper Lig'de bugün sahne alıyor

Trendyol Süper Lig'de 5. hafta maçları bu akşam oynanacak iki müsabaka ile son buluyor. EMS Yapı Sivasspor ve MKE Ankaragücü Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumunda kozlarını paylaşırken, Fatih Karagümrük'ün konuğu Hatayspor oluyor. Müsabakalar saat 20.00 da başlayacak ve beIN SPORTS'dan canlı yayınlanacak.

ankara-tasarim-kopyasi-15.jpg

MKE Ankaragücü Sivas deplasmanı için hazır

MKE Ankaragücü dün yaptığı son antrenman ile EMS Yapı Sivasspor müsabakası hazırlıklarını tamamladı.

ankara-tasarim-kopyasi-17.jpg

MKE Ankaragücü Kafilesi Sivas'a hareket etti

Dün (Pazar) yaptığı son Antrenman ile EMS Yapı Sivasspor müsabakası hazırlıklarını tamamlayan MKE Ankaragücü akşam saatlerine doğru Sivas'a uçtu.

ankara-tasarim-kopyasi-18.jpg

MKE Ankaragücü Kafilesinde üç eksik

MKE Ankaragücü'nün bu akşam oynayacağı EMS Yapı Sivasspor karşılaşması öncesinde kafilede üç eksik bulunuyor. Kulüpten yapılan açıklamaya göre; Profesyonel A takım futbolcularımızdan, Mert Çetin çekilen MR sonucu sağ dizinde kemik ödemi tespit edilmesi, Rafal Gikiewicz sağ adductor kasından yaşadığı ikinci derece zorlama ve Ali Sowe el tarak kemiğinden geçirdiği ameliyat sonrasında devam eden tedavi süreci nedeniyle EMS Yapı Sivasspor karşılaşması kadrosunda almamaktadır denildi.

ankara-tasarim-kopyasi-19.jpg​​​​​​​

EMS Yapı Sivasspor MKE Ankaragücü müsabakasını Çağdaş Altay yönetecek

Bu akşam oynanacak olan EMS Yapı Sivasspor MKE Ankaragücü karşılaşmasını İstanbul bölgesi hakemlerinden Çağdaş Altay yönetirken, yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Samet Çavuş yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Yiğit Arslan olacak.

SONRAKİ HABER