MKE Ankaragücü Trabzonspor karşılaşması yarın!

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında yarın Eryaman Stadı'nda, Trabzonspor'u ağırlayacak.

MKE Ankaragücü Trabzonspor karşılaşması yarın!

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında, evinde Trabzonspor'u ağırlayacak. Süper Lig'de oynasığı son 5 maçında da yenilmeyen MKE Ankaragücü, Eryaman Stadı'nda oynanacak ve hakem Burak Şeker'in tarafından yönetilecek.

Saat 19.00'da başlayacak maç, MKE Ankaragücü taraftarları olmadan oynanacak. MKE Ankaragücü, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 5 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle seyircisiz olarak maça çıkacak.

ANKARAGÜCÜ'NDE 4 ÖNEMLİ OYUNCU EKSİK

MKE Ankaragücü, Trabzonspor'un karşısına Ali Sowe, Garry Rodrigues, Tolga Ciğerci ve Alper Uludağ olmadan çıkacak. Tolga Ciğerci ile Alper Uludağ'ın sakatlıkları devam ederken Ali Sowe ve Garry Rodrigues ise Afrika Uluslar Kupası için ülke milli takımlarına döndü.

4'ÜNCÜ BELÖZOĞLU VE AVCI KARŞILAŞMASI

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, kariyerlerinde 4'üncü kez teknik direktör olarak birbirlerinin karşısına çıkacak.

Sarı lacivertli takımın seyircisi olmadan oynanacak maç heyecanla beklenirken, karşılaşmanın kıran kırana geçeceği düşünülüyor. Özellikle 14 yıllık hasret ardından MKE Ankaragücü'nün Trabzonspor'u yenmek konusunda kararlılıkla hazırlandığı belirtiliyor. Yarın oynanacak karşılaşma için geri sayım başladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER