MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'ndan antrenman öncesi basın toplantısı

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Eryaman Stadyumu'nda basın mensupları ile bir araya geldi. Haberankara.com olarak katılım sağladığımız toplantıda Teknik Direktör Belözoğlu, antrenmanlara ilişkin bilgiler verdi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'ndan antrenman öncesi basın toplantısı

Başarılarla dolu futbolculuk hayatından sonra teknik direktörlüğe başlayan Emre Belözoğlu, kariyerindeki önemli bir kilometre taşını geride bırakmaya hazırlanıyor. Son olarak MKE Ankaragücü ile Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın karşılıklı anlaşma sonucu yollarının ayrılması ile beraber takımın başına Emre Belözoğlu getirildi. Trendyol Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü'nün başında ilk sınavına Mondihome Kayserispor karşısında çıkan ve takımına 3 puan kazandıran Teknik Direktör Belözoğlu, kariyerinde "dalya" diyeceği karşılaşmasına 22 Ekim Pazar günü İstanbulspor karşısında çıkacak.

Karşılaşma öncesi takımla yaptığı antrenmanlarla ilgili bilgiler veren Belözoğlu, gazetecilerle basın toplantısı düzenledi. Haberankara.com olarak katılım sağladığımız toplantıda Belözoğlu, antrenmanların başarılı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

haberanakra.jpg

ANKARAGÜCÜ, İSTANBULSPOR MAÇINA HAZIR

Emre Belözoğlu, teknik adamlık kariyerinde 99 maçın 77'sini kaybetmedi. Söz konusu 99 maçta Belözoğlu'nun takımları 52 galibiyet, 25 beraberlik ve 22 yenilgi aldı. 43 yaşındaki teknik adamın 99 maçlık teknik adamlık performansı takdir topladı.

haberanakra-001.jpg

Belözoğlu, düzenlediği basın toplantısında milli arada takımla kaynaşma fırsatı bulduğunu, iyi yaptıkları başlangıç sonucunda da antrenmanların keyifli geçtiğini söyledi.

1411111.jpg

22 Ekim Pazar günü saat 16.00'da İstanbulspor karşısına çıkacak takımın motivasyonunun yerinde olduğunu belirtti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER