MKE Ankaragücü Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile yolların ayrıldığını açıkladı

MKE Ankaragücü'nden bir son dakika açıklaması geldi. Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile karşılıklı olarak yollarının ayrıldığını açıklayan MKE Ankaragücü'nden veda mesajı da geldi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile yolların ayrıldığını açıkladı

Türkiye'de en çok ilgi göre spor dalları arasında yer alan futbolda gelişmeler art arda yaşanıyor. Futbol takımlarında teknik direktör değişiklikleri gündeme gelmeye devam ederken MKE Ankaragücü tarafında da yeni bir gelişme yaşandı.

Ankara temsilcisi MKE Ankaragücü, yaptığı son dakika açıklaması ile Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile karşılıklı olarak yollarının ayrıldığını duyurdu.

TOLUAY KAFKAS İLE ANKARAGÜCÜ'NÜN YOLLARI AYRILDI

Ankara ekibi teknik direktör ile yolların ayrıldığını sosyal medya hesabından açıkladı. Ankaragücü tarafından yapılan paylaşımda “Teknik Direktörümüz Tolunay Kafkas ile yapılan görüşmelerin ardından karşılıklı olarak yollarımızın ayrılması konusunda mutabakata varılmıştır. En zor şartlarda bu görevi kabul eden, görev yaptığı süre boyunca profesyonel bir hocalığın yanında aidiyet duygusu ile de aramızda olan, Türk futbolunun çalışkan ve mert insanı Tolunay Kafkas’a bize kattıkları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. Yolun açık olsun Tolunay Kafkas” ifadelerine yer verildi.

ankaragucu.jpg

Tolunay Kafkas'tan konuya ilişkin bir açıklama ise henüz gelmedi. Ankaragücü'nde yeni teknik adamın kim olacağı da merak konusu olmaya devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER