MKE Ankaragücü Taraftarı Tolunay Kafkas'a tepkili

MKE Ankaragücü taraftarı Teknik Direktör Tolunay Kafkasın İstifasını istiyor

MKE Ankaragücü Taraftarı Tolunay Kafkas'a tepkili

Sezona heyecan verici transferler yaparak başlayan MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'de 6. Hafta geride kalırken 6 puan ile 12. sırada yer alıyor. Sezona iyi başlayamayan sarı lacivertli takım 6 maçta 3 beraberlik, 2 yenilgi ve sadece 1 galibiyet alabildi. Çıktığı 6 müsabakada rakip ağları 8 kez havalandıran MKE Ankaragücü, kalesinde ise 8 gol gördü. Sahada oyun olarak da bekleneni veremeyen sarı lacivertli ekip Hafta sonunda oynanan Tümosan Konyaspor müsabakasında yaşanan puan kaybı sonrasında Teknik direktör Tolunay Kafkas'ı istifaya davet etti.

ankara-tasarim-kopyasi-5.jpg

TRİBÜN GRUPLARI TEPKİLİ

MKE Ankaragücü'nün efsane tribün gruplarından Sol kapalı, X ( twitter ) hesabından yaptığı açıklama ile MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay kafkas'ı istifaya davet etti.

ankara-tasarim-kopyasi-6.jpg

Taraftarların büyük ilgi gösterdiği tweet 109 kez tekrar paylaşıldı ve 546 kez beğenildi. MKE Ankaragücü Trendyol Süper Ligin 7. Haftasında oynayacağı Galatasaray Müsabakasının ardından Ankara'da Mondihome Kayserispor'u konuk edecek. Deneyimli Teknik adam için bu iki karşılaşma hayati öneme sahip durumda. Bu karşılaşmalar başarılı teknik adamın MKE Ankaragücü'ndeki geleceğinde belirleyici olacak.

SONRAKİ HABER