MKE Ankaragücü Sözcüsü Aytekin'den Ankaragücü taraftarlarına yönelik söylemlere yanıt!

MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, geçtiğimiz günlerde bir radyo programında Ankaragücü taraftarlarına yönelik sarf edilen sözler üzerine açıklamalarda bulundu, taraftarlar ve kulüp adına özür dilenmesi gerektiğini söyledi.

MKE Ankaragücü Sözcüsü Aytekin'den Ankaragücü taraftarlarına yönelik söylemlere yanıt!

Geçtiğimiz günlerde, ulusal bir radyo programında, MKE Ankaragücü taraftarlarına yönelik "Hayatları boyunca var olabildikleri tek yer Ankaragücü", "Ankaragücü sayesinde kimlik edinebilmişler", "Menfaatleri var", "Nemalanıyorlar" şeklinde ifadeler kullanılmış ve oldukça tepki çekmişti.

Ankaragücü taraftarlarına yönelik sarf edilen bu sözler oldukça tepki çekerken taraftarlar da tepkilerini sosyal medya hesapları üzerinden dile getirdi. Yaşanan olay ardından peşi sıra açıklamalar gelirken MKE Ankaragücü Spor Kulübü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

‘’ANKARAGÜCÜ TARAFTARLARININ SAHİP OLDUĞU KİMLİĞİ DEĞERLENDİRMEK HADDİNİZE DEĞİL''

Hüseyin Aytekin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, radyo programında sarf edilen sözlere tepki gösterdi. Haber, fikir, eleştiri ve düşüncelerin serbestçe açıklanmasının en temel özgürlük hakkı olduğunu belirten Aytekin, bu hakkın kimseye 113 yıllık bir kulübün taraftarlarını küçümseme, yaftalama ve iftira atma hakkını vermediğini söyledi.

MKE Ankaragücü Sözcüsü Aytekin'den Ankaragücü taraftarlarına yönelik söylemlere yanıt!

Milli Mücadele'nin en önemli mihenk taşlarından biri olan ve İmalat-ı Harbiye'nin takımı Ankaragücü'nün taraftarlarına yönelik sözleri kesinlikle kabul etmediklerini ifade eden Aytekin, Ankaragücü taraftarının sahip olduğu kimliği değerlendirmenin kimsenin haddi olmadığını, buna hiç kimsenin kaleminin de kelimelerinin de yetmeyeceği vurguladı.

Hüseyin Aytekin açıklamasında, Ankaragücü taraftarlarından, radyonun bağlı olduğu kurumun ve radyo sunucularının derhal özür dilenmesini beklediklerinin altını çizdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER