MKE Ankaragücü milli ara sonrası lig sonuncusu Yeni Malatya ile karşılaşacak!

Başkent ekipleri arasında yer alan MKE Ankaragücü verilen milli aranın ardından önümüzdeki hafta lig sonuncusu Yeni Malatya ekibi ile karşı karşıya gelecek. Maçın henüz nerede oynanacağı konusunda ise resmi açıklama yapılmadı.

MKE Ankaragücü milli ara sonrası lig sonuncusu Yeni Malatya ile karşılaşacak!

MKE Ankaragücü, verilen milli arayı Antalya kampı ile değerlendirirken futbolcular lige Yeni Malatya maçı ile kaldıkları yerden devam edecekler. TFF 1. Lig'den yeniden süper lige çıkmak için mücadele eden MKE Ankaragücü ne yazık ki lige istediği gibi bir başlangıç yapamamış, aldığı kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktör değişikliğine gidilmek zorunda kalmıştı. Yapılan değişiklikle takımın başına 17 Eylül tarihinde Cihat Arslan'ın yerine Kenan Koçak getirilmişti.

MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ligde oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan MKE Ankaragücü bu skorlarla toplam 10 puan kazanmayı başarabilmişti. TFF 1. Ligde aldığı puanlarla 14. sırada yer alan MKE Ankaragücü üst basamaklara tırmanmak için bu hafta deplasman karşılaşmasında Yeni Malatya takımı ile karşı karşıya gelecek.

Maç 18 Ekim 2024 Cuma günü saat 20:00'de başlayacak. Ancak maçın henüz nerede oynanacağı kesinleşmedi. Bugün itibariyle maç yeri hakkında TFF'den gelecek olan resmi açıklama takip edilecek. MKE Ankaragücü taraftarı takımını deplasmanda da yalnız bırakmazken maçın oynanacağı yere göre taraftarlar takımlarını desteklemek için hareket edecekler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER