MKE Ankaragücü, MİA Teknoloji ve Tripy Mobility ile yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı!

MKE Ankaragücü, sponsorluk anlaşmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gün içinde önce Kayın Su ile spornsorluk anlaşmasını devam ettiren Ankaragücü, günün devamında yeni sponsoru MİA Teknoloji ve Tripy Mobility'i duyurdu.

MKE Ankaragücü, MİA Teknoloji ve Tripy Mobility ile yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı!

Ankaragücü Kulübü, büyük bir heyecanla yeni bir sponsorluk anlaşmasını duyurdu. Kulüp Başkanı Sayın Faruk Koca'nın öncülüğünde gerçekleşen imza töreni ile MİA Teknoloji ve Tripy Mobility, Ankaragücü'nün resmi sponsorları arasına katıldı.

f3pstomwoaajm8u.jpg

İmza törenine ilgili katılımcılar

Beştepe Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Kulüp Başkanı Sayın Faruk Koca'nın yanı sıra MİA Teknoloji Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Bağmancı, MİA Teknoloji Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Çivi, Tripy Mobility Yönetici Direktörü Kadir Akdere ve Tripy Mobility Direktörü Serdar Akdere de katıldı.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

MKE Ankaragücü, konuyla ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda:

"Kulübümüz ile MİA Teknoloji ve Tripy Mobility Arasında Sponsorluk Anlaşması İmzalandı
Beştepe Tesislerimizde düzenlenen sponsorluk imza törenine; Başkanımız Sayın Faruk Koca, MİA Teknoloji Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Bağmancı, MİA Teknoloji Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Çivi, Tripy Mobility Yönetici Direktörü Kadir Akdere ve Tripy Mobility Direktörü Serdar Akdere katıldı.
MİA Teknoloji ve Tripy Mobility'ye Ankaragücü’müze verdikleri destek ve hizmetler için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi.

f3psurbxqaawm85.jpg

Kulüp başkanı'nın açıklaması

Kulüp Başkanı Sayın Faruk Koca, yeni sponsorluk anlaşmasının kulüp için büyük bir önem taşıdığını belirtirken, MİA Teknoloji ve Tripy Mobility ile gerçekleşen işbirliğinin Ankaragücü'nü daha da güçlendireceğine inandığını vurguladı. Kulüp olarak, bu tür desteklerin takımın başarısını daha da ileri taşıyacağına olan inançlarını dile getirdi.

f3psvugwiaauh-q.jpg

Destekleri ve hizmetleri için teşekkür ediyoruz

Ankaragücü Kulübü olarak, MİA Teknoloji ve Tripy Mobility firmalarına verdikleri destek ve sunulan hizmetler için teşekkür ediyoruz. Yeni sponsorluk anlaşması ile birlikte Ankaragücü'nün güçlü kadrosu ve köklü tarihine katkı sağlayacak bu işbirliğinin hayırlı olmasını diliyoruz.

Yeni sponsorluk anlaşması ile yeniden güçleniyoruz

MKE Ankaragücü, MİA Teknoloji ve Tripy Mobility ile yapılan yeni sponsorluk anlaşması ile daha da güçlendiklerini ve bu işbirliği sayesinde kulübün hedefleri doğrultusunda ilerleyeceğine olan inançlarının tam olduklarını belirtti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER