MKE Ankaragücü Lamine Diack'ı Nantes'a gönderdi!

Ankara temsilcisi, başarılı oyuncu Lamine Diack'ı, Fransız kulübü Nantes'a kiralık gönderdi.

MKE Ankaragücü Lamine Diack'ı Nantes'a gönderdi!

Trendyol Süper Ligi'nde başkent Ankara temsilcimiz MKE Ankaragücü, başarılı orta saha oyuncusu Lamine Diack'ı Fransa'nın köklü kulüplerinden Nantes'a kiralık olarak gönderdi.

Sarı lacivertli ekip, Senegalli oyuncusu Lamine Diack'ın Nantes takımına kiralandığını resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Ankaragücü'nden yapılan duyuruda, “Profesyonel futbolcumuz Lamine Diack’ın FC Nantes Kulübü’ne zorunlu satın alma opsiyonu ile geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.” açıklamasına yer verildi.

MKE Ankaragücü, 22 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Lamine Diack'ın Fransız kulübü Nantes'a zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralandığını duyurdu.

Nantes takımı, başkent ekibine Lamine Diack'ın kiralama bedeli olarak 400 bin Euro ve zorunlu satın alma opsiyonu olarak 2 milyon Euro verecek.

Ayrıca bu sezon 32 resmi maçta sarı lacivertli formayı terleten başarılı genç oyuncu, bu karşılaşmalarda takımına 3 gollük katkı sağladı.

lamine-diack-ankaragucunden-nantesa-transfer-oldu-818a6185.jpg

Ligue 1'de oynamak çocukluk hayalimdi

Transferin gerçekleşmesinin ardından yeni takımına imza atan 22 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu, "Burada, Nantes'ta olmak beni gerçekten mutlu ediyor. Ligue 1'de oynamak çocukluk hayalimdi. Afrika'dan gelen her oyuncu bir gün burada oynamanın hayalini kurar. Şimdi takımı keşfetmek ve takım arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum" açıklamalarında bulundu.

SONRAKİ HABER