MKE Ankaragücü, kulüp ve Kayın Su arasında yenilenen sponsorluk anlaşmasıyla güçleniyor!

Trendyol Süper Ligi'nde başkent temsilcimiz MKE Ankaragücü, Kayın Su ile bir araya gelerek sponsorluk anlaşmalarını yenilediklerini duyurdu.

MKE Ankaragücü, kulüp ve Kayın Su arasında yenilenen sponsorluk anlaşmasıyla güçleniyor!

MKE Ankaragücü, sponsorluk anlaşmalarını yenileme adına Kayın Su ile bir araya geldi. Beştepe Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Sayın Faruk Koca ve Kayın Su Ankara Şube Müdürü Selçuk Özdemir katıldı. İmza töreni, kulübümüz ve Kayın Su arasındaki işbirliğinin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

f3pmbpjwiaa-goo.jpg

Uzun süreli destek ve hizmet

Ankaragücü Kulübü, Kayın Su ile yıllardır süregelen işbirliği sayesinde güçlenmeye ve büyümeye devam ediyor. Kulüp olarak, Kayın Su'ya uzun yıllar boyunca verdikleri destek ve hizmetler için teşekkürlerimizi sunuyoruz. İşbirliğimizin kulübümüzün başarısı için ne kadar kritik olduğunun farkındayız şeklinde ifadelerine değinildi.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

f3pmamiwyaayfjx.jpg

Ankaragücü ve Kayın Su'nun ortak vizyonu

MKE Ankaragücü ve Kayın Su, sadece sponsorluk ilişkisi değil, aynı zamanda ortak bir vizyon paylaşıyor. Her iki taraf da başarıya giden yolda birlikte ilerlemeye devam ederken, Ankaragücü'nün gücü ve etkisi, Kayın Su'nun desteği ile daha da artacak.

f3pmzfrwkaih-35.jpg

Kamuoyuna duyurulur

Bu işbirliği haberi ile MKE Ankaragücü Kulübü, sponsoru Kayın Su'ya teşekkürlerini iletti.. Ankaragücü'nün başarısı için verdiği destek ve hizmetler için minnettar olduğu kamuoyuna saygıyla duyuruldu.

SONRAKİ HABER