MKE Ankaragücü ile yolları ayrılan Tolunay Kafkas'tan ilk açıklama!

MKE Ankaragücü, Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile karşılıklı olarak yollarının ayrıldığını açıkladı. MKE Ankaragücü'nden veda mesajı gelirken teknik adam Kafkas'tan da ilk resmi açıklama geldi.

MKE Ankaragücü ile yolları ayrılan Tolunay Kafkas'tan ilk açıklama!

Başkent Ankara temsilcisi MKE Ankaragücü, Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile karşılıklı olarak yollarının ayrıldığını duyurdu. Ankara ekibi teknik direktör ile yolların ayrıldığını sosyal medya hesabından açıklarken “Teknik Direktörümüz Tolunay Kafkas ile yapılan görüşmelerin ardından karşılıklı olarak yollarımızın ayrılması konusunda mutabakata varılmıştır.'' ifadelerine yer verildi.

''Yolun açık olsun Tolunay Kafkas” ifadelerine yer veren MKE Ankaragücü'nün ardından Teknik Direktör Tolunay Kafkas'tan konuya ilişkin ilk açıklama da geldi.

TOLUNAY KAFKAS'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Tolunay Kafkas, resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) üzerinden yaptığı açıklamada ''23.03.2023 tarihinden itibaren teknik direktörlük görevini yürüttüğüm, çocukluk aşkım Ankaragücü'ne artık veda vakti...

Doğup, büyüdüğüm şehrin en büyük gururu Ankaragücü'ne ve bu şehrin büyük taraftarlarına bana olan destekleri için teşekkür ediyorum.
Görev sürem boyunca 113 yıllık bu köklü camiaya hizmet etmenin gururunu hep yaşadım, bundan sonra da yaşayacağım.

Görev sürem boyunca Ankaragücü'nde ekibimle birlikte hep daha iyisini vermek adına çalıştım.
Belki zaman zaman hata yaptık fakat bu büyük camiaya asla yanlış yapmadık. Futbol kazananın ve kaybedenin olduğu bir oyun.

tolunay.jpg

Bu oyunun sonunda bazen hep birlikte sevi​​​​​​​ndik, bazen istemesek de üzüldük...
Bugün de en doğrusunun bu olduğunu düşünerek, taraftarı da olduğum kulübümle sadece teknik direktör olarak karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırıyoruz.

Bu tarihi ve köklü takımın taraftarı olmaya nefesim yettiği sürece devam edeceğim. Bu kulübe gelmemde ve görev yaptığım süre boyunca desteğini esirgemeyen başkanımız Sayın Faruk Koca ve yönetimine, futbolcularıma ve kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum.
Saygılarımla Tolunay Kafkas'' ifadelerine yer verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER