MKE Ankaragücü ile Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak?

Trendyol Süper Lig’in 8'nci haftasında oynanacak maçlar yakından takip ediliyor. MKE Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu ile çıkacağı ilk maç merakla takip edilirken Kayserispor karşılaşmasının tarihi sorgulanmaya başladı.

MKE Ankaragücü ile Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak?

Futbolseverler her karşılaşmayı yakından takip ediyor. Süper Lig karşılaşmaları merakla takip edilirken sporseverler Ankaragücü'nün yeni teknik direktörleri Emre Belözoğlu ile çıkacakları ilk maçı izlemek istiyor. Trendyol Süper Lig’in 8'nci haftasında MKE Ankaragücü, sahasında Mondihome Kayserispor’u konuk edecek.

MKE Ankaragücü'nün Mondihome Kayserispor ile karşılacağının belli olması ile beraber, ''MKE Ankaragücü ile Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

MKE ANKARAGÜCÜ İLE KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN?

7 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Eryaman Stadı’nda oynanacak maçı hakem Mert Güzenge yönetecek. Lige iyi bir başlangıç yapamayan ve 7 haftada 6 puanda kalan MKE Ankaragücü, hafta için teknik direktörlük değişikliğine gitti. Başkent temsilcisi, Tolunay Kafkas ile yolların ayrılması birlikte teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu ile anlaşma sağlandı. Sarı-lacivertli takım yeni teknik direktörüyle ilk maçına çıkacak olmanın heyecanını yaşarken maçın nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor.

mke-ankaragucu-ile-kayserispor-maci-ne-zaman-saat-kacta-oynanacak.jpg

Öte yandan geçen sezon iki takım arasında oynanan karşılaşmaları MKE Ankaragücü kazanmıştı.

MKE Ankaragücü’nde sakatlığı devam eden Stelios Kitsiou bu maçta da forma giyemeyecek. Emre Belözoğlu, teknik direktörlük kariyerinde üçüncü takımını çalıştırmış olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER