MKE Ankaragücü Emre Belözoğlu’na emanet! Emre Belözoğlu MKE Ankaragücü ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, teknik direktör Emre Belözoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sözleşmenin imzalandığı törende Emre Belözoğlu'ndan önemli açıklamalar geldi.

MKE Ankaragücü Emre Belözoğlu’na emanet! Emre Belözoğlu MKE Ankaragücü ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden MKE Ankaragücü, teknik direktör Tolunay Kafkas ile yollarını ayırdı. 12 Ekim Pazartesi günü yapılan açıklama kapsamında karşılıklı anlaşma ile yolların ayrıldığı açıklanırken takımın başına Emre Belözoğlu getirildi.

3 Ekim Salı günü Eryaman Stadında düzenlenen imza törenine MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Emre Belözoğlu ve kulüp yetkilileri katıldı. İmza töreninde MKE Ankaragücü ile Emre Belözoğlu arasında 2 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. Türkiye ve dünyada futbol kariyerinde yıldızlaşmış hem de teknik adamlık konusunda tecrübeli bir isimle bir araya geldiklerini dile getiren Faruk Koca, "Hocamız, Türkiye kariyerinde ilk defa İstanbul dışında, camia kulübü için Ankara'ya geldi. Genç, hırslı, idealleri ve hedefleri olan biri isim. Camiamızla bütünleştirmek istedik.'' dedi.

''EMRE BELÖZOĞLU BÜYÜK BİR İSİM''

"Emre Belözoğlu büyük bir isim. Ankaragücü de büyük bir kulüp. Emre Belözoğlu, Faruk Koca için değil Ankaragücü için geldi.'' diyen Başkan Koca, ''Futbolculuk kariyerinde, özel hayatında, futbolu okuma açısından başarısını kanıtlamış bir hoca getirdik. Biz dünyanın en iyi kadrolarını kuran takımlarla mücadele edecek kadrolar kurabiliriz. Savunma sanayisinde dünyanın en iyi birkaç ülkesinden birisiyiz. Özel sektöre de öyle. futbolda neden olmasın. Biz iyi işler yapıp geleceğe umutla bakacağız.” ifadelerini kullandı.

aw044648-03.jpg

Emre Belözoğlu, MKE Ankaragücü'nde olmaktan dolayı mutluluğunu belirterek başkent ekibini Avrupa kupalarına taşımak istediğini kaydetti. Ankaragücü’nde olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Belözoğlu, "Başkana, yönetim kuruluna, Emre Bey'e çok teşekkür ederim.

aw044648-04.jpg

Bu ülkenin Kurtuluş Savaşı'nda şehitler vermiş bir camiada, tutkulu taraftarların önünde olmak için sabırsızlanıyorum. Başkanımız bu kulüp için neler yaptığını biliyorum. Bu camiada, tutkulu taraftarların önünde olmak için sabırsızlanıyorum. Başkanla görüşmemiz uzun sürmedi, Ankaragücü'nü en iyi yerlere getirme gayretinde olacağız." dedi.

aw044648-02.jpg

Ankaragücü'nün "Kupa Beyi" unvanına dikkat çeken Belözoğlu, "Biz hedeften şaşmadan, hedefleri büyütmek için geldik. Öncelikli hedeflerimizden birisi de kupa. Oturtmamız gereken bir düzen var. Taraftarın beklediği coşkulu oyunu oynatmanın sözünü veriyorum" diye konuştu. Başkent temsilcisinin ilerleyen günlerde nasıl bir yol izleyeceği ise taraftarlar tarafından merak konusu oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER