MKE Ankaragücü Cumhuriyetin yüzüncü yılına özel Cumhuriyet Balosu düzenleyecek

Ankara'nın köklü futbol kulübü MKE Ankaragücü, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun yüzüncü yılında Cumhuriyet Balosu düzenleyeceğini açıkladı. 500 davetlinin katılımı ile gerçekleşecek baloya ilişkin detayları derledik.

MKE Ankaragücü Cumhuriyetin yüzüncü yılına özel Cumhuriyet Balosu düzenleyecek

Türkiye Cumhuriyeti'nin (TC) kuruluşunun 100'üncü yılı kapsamında kulüplerin yapacağı etkinlikler takip edilirken MKE Ankaragücü'nün tarihinde bir ilke imza atacağı bildirildi. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yıl dönümü tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Başkentin Cumhuriyet’in ilanına tanıklık eden iki kulübünden biri olan MKE Ankaragücü, resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) hesabı üzerinden açıklamaya yer verdi.

ANKARAGÜCÜ TARİHİNDE BİR İLKE İMZA ATILACAK

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100'üncü yılı için tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanırken Cumhuriyet’in ilanına tanıklık eden MKE Ankaragücü Spor Kulübü, bir etkinlik düzenleyeceğini bildirdi. Tarihte ilk kez bir spor kulübünün çok kapsamlı bir balo etkinliğine imza atacağı öğrenilirken yapılan resmi açıklamada ''CUMHURİYET'İN GÜCÜ

Bugün saat 19.23'te Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında, MKE Ankaragücü Spor Kulübü ve ERG Şirketler Grubu ortaklığında 500 davetlinin katılımı ile Cumhuriyet Balosu düzenlenecektir.'' denildi.

ankara-1910.jpg

Baloya Ankara Milletvekilleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ve tüm ilçe belediyelerinin başkanlarının yanı sıra siyaset, iş, sanat, spor ve medya camiasının tanınmış isimlerinden oluşan 500 davetlinin katılacağı öğrenilirken iddiaya göre MKE Ankaragücü’nün mevcut kadrosunun yanı sıra efsane futbolcuların da davetliler arasında yer alacağı konuşulmaya başlandı.

ekran-goruntusu-2023-10-26-105205.png

Ankara'nın Çankaya ilçesi Söğütözü semtindeki JW Marriott Otel’de 26 Ekim Perşembe günü saat 19.23’de yapılacağı öğrenilen baloya Ankaragücü'nün Başkanı Faruk Koca’nın ev sahipliği yapacağı belirtildi. ERG Holding’in sponsor olacağı baloda ünlü sanatçıların sahne alacağı, gecenin anısına sürpriz hediyeler dağıtılacağı da gelen bilgiler arasında yer aldı. Baloya yalnızca 500 katılımcı alınacağı kaydedilirken tek kişilik davetiye gönderildiği öğrenildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER