MKE Ankaragücü - 24 Erzincanspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda MKE Ankaragücü ile Anagold Erzincanspor karşı karşıya gelecek. Futbolseverler kritik mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.

MKE Ankaragücü - 24 Erzincanspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunun ateşi yanıyor. Birbirinden önemli karşılaşmların oynanacağı turnuvada futbolseverler nefesi tuttu bir an önce maçların başlamasını bekliyor.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda başkent ekibi MKE Ankaragücü ise 24 Anagold Erzincanspor ile karşı karşıya gelecek. Kritik mücadeleyi kazanan taraf yoluna çeyrek finalde devam ederken kaybeden taraf kupaya veda edecek.

Futbolseverlerde bu zorlu mücadeleninin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.

MKE ANKARAGÜCÜ - ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

MKE Ankaragücü ile Anagold 24 Erzincanspor'un karşı karşıya geleceği mücadeleye ilişkin detaylar merak konusu oldu. İki takım arasındaki mücadeleyi tribünde onbinler ekranlarda milyonlar takip edecek. MKE Ankaragücü ile Erzincanspor arasındaki maç başkent ekibinin ev sahipliğinde Eryaman Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma 6 Şubat Salı (Bugün) saat 17.30'da başlayacak.

Tek maç usulü eleminasyon sisteminin geçerli olacağı son 16 turunda kazanan takım adını son 8 takım arasına yazdıracak ve Türkiye'nin kupasına bir adım daha yaklaşacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER