Millilerimizin İtalya maçı başladığı gibi bitti

Türkiye, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlık maçında İtalya ile karşı karşıya geldi. Bologna kentinde oynanan maçın kazananı çıkmadı.

Millilerimizin İtalya maçı başladığı gibi bitti

14 Haziran'da başlayacak ve milyonlarca insanın heyecanla beklediği EURO 2024 öncesi takımlar son hazırlıklarını yapıyor. Kadrolarını belirleyen takımlar turnuva öncesi dostluk maçları ile hangi noktada olduklarını görüyor.

Bu kapsamda milliler turnuva öncesi ilk olarak İtalya ile karşılaştı. Son şampiyon İtalya ile A Milli Futbol Takımımız arasında geçen mücadelede gol sesi çıkmadı. İki takımında nispeten daha sakin bir oyun sergilediği maç 0-0'lık eşitlik ile sona erdi.

OZAN KABAK ŞOKU

Beraberlikle sonuçlanan maçta milli takımımız önemli bir yara aldı. Milli futbolcu Ozan Kabak mücadelenin 38. dakikasında sakatlandı ve oyuna devam edemedi.

Enes Ünal ve Çağlar Söyüncü'nün ardından Ozan Kabak'ta EURO 2024'ü kaçıran futbolcular arasında yer aldı. Bu gelişme ile birlikte stoper hattında bir yara daha alan millilerimizin turnuvada nasıl bir dizilişle sahaya çıkacağı merak konusu oldu.

SIRADAKİ RAKİP POLONYA

A Milli Futbol Takımı bu maçın ardından bir hazırlık maçı daha yapacak. Ay yıldızlılar 10 Haziran'da Varşova'da Polonya ile karşılaşıp turnuvadaki ilk maçını beklemeye başlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER