Milli takımın ve Fenerbahçe'nin efsane ismi Eda Erdem'in heykeli açıldı

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe'nin kaptanı, efsane ismi Eda Erdem Dündar'ın heykeli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde açıldı.

Milli takımın ve Fenerbahçe'nin efsane ismi Eda Erdem'in heykeli açıldı

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın 15 yıldır formasını giyen aynı zamanda A Milli Kadın Voleybol Takımı ve sarı-lacivertli takımın kaptanı olan Eda Erdem Dündar'ın heykeli açıldı.

Ülker Stadyumu'nun önünde yapılan açılış törenine Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve yöneticilerden Simla Türker Bayazıt ile heykeltraş Pınar Öktem Doğan katıldı.

“NE ZAMAN KENDİMİ KÖTÜ HİSSETSEM HEYKELE BAKACAĞIM”

Törende konuşma yapan Eda Erdem Dündar, Fenerbahçe taraftarına hitaben tribünlerden aldığı güç ile her şeyini sarı-lacivertli kulübe adadığını söyledi. Eda Erdem, heykel ile ilgili ise “Bana öyle bir şey armağan ettiniz ki, kendimi ne zaman kötü hissetsem bu heykele bakacağım ve kulaklarımda 'Ne kaptanlar geldi, ne kaptanlar geçti' bestesi yankılanacak” ifadelerine yer verdi.

Milli takımın ve Fenerbahçe'nin efsane ismi Eda Erdem'in heykeli açıldı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise Eda Erdem'in sadece sahada sergilediği üstün performası ile değil, aynı zaman karakteriyle de Türk sporu için önemli bir rol model olduğunu dile getirdi.

ALİ KOÇ'TAN AZİZ YILDIRIM'A TEŞEKKÜR

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, Eda Erdem Dündar'ın Fenerbahçe'ye kazandıran Mehmet Ali Aydınlar ile kulüpte bulunması ve kalmasını sağlayan eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER