Milli Takım EURO 2024 sahnesine çıkıyor! Gürcistan maçı muhtemel 11'i

A Milli Futbol Takımı EURO 2024 Avrupa Şampiyonasında bugün ilk maçını oynayacak. Uzun zamandır beklenen maçın nasıl sonuçlanacağı heyecanla bekleniyor.

Milli Takım EURO 2024 sahnesine çıkıyor! Gürcistan maçı muhtemel 11'i

Üst üste 3. toplamda ise 6. Avrupa Şampiyonasına katılacak olan Türkiye A Milli Futbol Takımı bugün F grubunun ilk maçında Gürcistan ile karşılaşacak. Grubun en zayıf halkası olarak görülen Gürcistan, tarihinde ilk defa Avrupa Şampiyonasına katılmış olmasından dolayı turnuvaya ayrı bir şekilde motive olmuş durumda.

MONTELLA'NIN MAÇA BU 11 İLE BAŞLAMASI BEKLENİYOR

Milliler ise bu önemli maç öncesi hazırlıkların tamamlamış grupta. EURO 2016 ve EURO 2020'deki gruptan bile çıkılamayan başarısız performansı unutturmak isteyen Bizim Çocuklar'ın muhtemel 11'i şu şekilde oldu;

Mert Günok, Mert Müldür, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Hakan, Salih, Orkun, Arda, Kenan, Barış Alper

Mücadele Almanya'nın Dortmund kentinde oynanacak. Gurbetçi vatandaşların Almanya'da yoğun bir şekilde yer almasının tribün desteği olarak A Milli Futbol Takımımıza artı katması bekleniyor. Türkiye'nin ekran başına kitleneceği bu mücadele saat 19:00'da TRT1'den naklen yayınlanacak.

İKİNCİ RAKİP PORTEKİZ

A Milli Futbol Takımı bir sonraki maçını turnuvanın favorilerinden Portekiz ile oynayacak. Gruplardan ilk 2 sırada yer alanların ve 4 tanede en iyi 3.nün çıkacak olması her maçın ve puanlar almanın önemini daha da artırıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER