Milli maç hangi kanalda, Türkiye Karadağ saati, saat kaçta, nerede?

Milli maçlar kaldığı yerden devam ederken milli maç saati merak konusu oldu. Türkiye - Karadağ maçı hangi kanalda? Bugünkü maçlar kapsamında Türk mili takımı sahaya çıkacak. İşte maç saati ve kanalı...

Milli maç hangi kanalda, Türkiye Karadağ saati, saat kaçta, nerede?

UEFA Uluslar Ligi maçları kaldığı yerden devam ederken takımlar gruplardaki 3. maçları için sahaya çıkıyorlar. UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta yer alan milli takımımız bugün 3. maçında Karadağ takımını evinde ağırlayacak. Maç için tüm hazırlıklar tamamlanırken maç saati beklenmeye başlandı.

BUGÜNKÜ MAÇLAR: MİLLİ MAÇ SAATİ, MAÇ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki 3. maçı için Samsun’da bulunan Türkiye ve Karadağ milli takımları 19 Mayıs Stadyumu’nda incelemelerde bulundu. Türkiye ve Karadağ, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki 3. maçında yarın Samsun’da 19 Mayıs Stadyumu’nda birbirlerine rakip olacaklar. İstanbul’da antrenman yaptıktan sonra Samsun’a gelen Türkiye A Milli Futbol Takımı, stadyuma gelerek sahayı inceledi.

Arda Güler, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Orkun Kökçü gibi yıldız isimler saha zemininde incelemelerde bulunurken, kaleci Altay Bayındır da kaleleri kontrol etti. Karadağ Milli Takımı da Türkiye’den sonra 19 Mayıs Stadyumuna geldi. Karadağ kafilesinde 19.30 basın toplantılarının ardından yapılan antrenmanda Teknik Direktör Robert Prosinecki, oyuncularına son taktiklerini verdi.

BUGÜNKÜ MAÇLAR: TÜRKİYE KARADAĞ MAÇI HANGİ KANALDA, NEREDE?

Türkiye - Karadağ milli maçı bugün yani 11 Ekim 2024 Perşembe günü saat 21:45'te oynanacak. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak maçı evlerinde izlemek isteyen kişiler için TV8 kanalından canlı olarak yayımlanacak.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER