Milli maç arasında TSYD KUPASI heyecanı yaşanacak!

Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi’nin düzenlediği geleneksel futbol turnuvasının 56’ncısı oynanacak. Kupa maçı öncesi taraftarın da heyecanı artarken maç detayları sorgulanmaya başladı.

Milli maç arasında TSYD KUPASI heyecanı yaşanacak!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 56’ncısı yapılacak olan TSYD Ankara Kupası, UBK İnşaat’ın sponsorluğunda 18 Kasım Cumartesi günü organize edilecek.

Bu yıl 56’ncısı düzenlenecek Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Kupası öncesinde Gençlerbirliği Futbol Kulübü ve MKE Ankaragücü futbolcuları 16 Kasım tarihinde bir araya geldi. TSYD'nin Gençlik Parkı'ndaki binasında yapılan basın toplantısına TSYD Ankara Şubesi Başkanı Murat Tarhan, MKE Ankaragücü'nün kaptanlarından Atakan Çankaya ile Gençlerbirliği'nin kaptanlarından Uğur Akdemir katıldı.

MİLLİ MAÇ ARASINDA TSYD KUPASI HEYECANI

Türk futbolunun en uzun soluklu organizasyonlarından biri olan turnuvada, en fazla yer alan ve en çok şampiyonluk yaşayan başkentin iki köklü kulübü MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği karşılaşacak. Eryaman Stadı’ndaki mücadele saat 16.00’da başlayacak. Müsabakayı, hakem Gürcan Hasova yönetecek.

milli-mac-arasinda-tsyd-kupasi-heyecani-yasanacak.jpg

Azad İlhan ve Baran Can Durmuş yardımcı, Melek Dakan da 4. hakem olarak görev yapacak. Mücadele, TRT SPOR’dan naklen yayınlanacak.

TSYD KUPASINDA BİR İLK

TSYD Kupası’nda bir de ilk yaşanacak. Basın mensuplarının oylarıyla maçın En Değerli Futbolcusu seçilecek. Karşılaşmanın bilet satış fiyatları ise;

VIP 250,

Diğer tüm tribünler 100 TL olarak belirlendi ve satışa sunuldu.

Passolig kartı olan kadınlar ve 12 yaşına kadar çocuklar kupayı ücretsiz takip edebilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER