Milli kick boksçu Hiranur Demirci, hedefine odaklandı

Milli kick boksçu Hiranur Demirci, dünya şampiyonluğuna odaklanarak yoğun bir çalışma süreci geçiriyor.

Milli kick boksçu Hiranur Demirci, hedefine odaklandı

Türkiye ve dünya kupası şampiyonu milli kick boksçu Hiranur Demirci, yoğun bir şekilde Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonası hazırlıklarını sürdürdüğünü anlattı.

Türkiye ve dünya kupası şampiyonu milli kick boksçu Hiranur Demirci, Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda kürsünün zirvesini hedefliyor. 17 yaşındaki Demirci, 13 yaşında antrenörü Mustafa Ersin Şimşek'le tanıştıktan sonra kick boksa başladı. Milli sporcu, son olarak 9. Turkish Open WAKO Dünya Kupası ile bu ay gerçekleştirilen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Altın madalya hedefiyle ağustosta Macaristan'da düzenlenecek Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Hiranur Demirci, antrenmanlarının yorucu ve yoğun geçtiğini ifade etti.

Milli kick boksçu Hiranur Demirci, hedefine odaklandı

"ŞAMPİYON OLMAK KOLAY DEĞİL"

17 yaşındaki milli kick boksçu Hiranur Demirci, günde çift antrenmanla şampiyonaya hazırlandığını belirterek, "Torba ve lapayla çalışıyorum, sürekli maç yapıyoruz. Antrenmanlarım biraz sert geçiyor çünkü şampiyona zor, şampiyon olmak kolay değil. Bu yüzden baskılı ve ağır antrenmanlar yapıyoruz. Sporcu bu şekilde şampiyon olur zaten" diye konuştu.

Hiranur Demirci, Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda altın madalya hedeflediğini anlatarak, çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER