Milan İtalya Kupası'nda Cagillari'yi rahat geçti

İtalya Kupası Son 16 Turu'nda Milan konuk ettiği 4-1 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi.

Milan İtalya Kupası'nda Cagillari'yi rahat geçti

İtalya Kupası'nda son 16 turu maçları oynandı. İtalya'nın köklü kulüplerinden Milan evinde Cagliari'yi konuk etti. Heyecanlı karşılaşmada Milan rakibi 4 - 1 mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı.

SAN SİRO'DA FUTBOL ŞÖLENİ VARDI

Milan'a karşılaşmanın henüz ilk yarısı bitmeden skoru 2-0'a getirdi. Luka Jovic önce 29. dakikada attı ve kırmızı - siyahlı ekip karşılaşmada 1 - 0 öne geçti. Yaklaşık 15 dakika sonra 42. dakikada Luka Jovic yeniden sahneye çıktı. Milan'ın ve kendisinin 2. golünü atan Sırp oyuncu takımının ilk devreyi 2 - 0 önde tamamlamasını sağladı.

İlk yarıda iyi bir ortaya koyan ve soyunma odasına 2 - 0 önde giden Milan ikinci yarıya da hızlı başladı. Taraftarın desteğini arttırdığı anlarda dakikalar 50'yi gösterirken bu kez sahneye Chaka Traore çıktı ve durumu 3 - 0'a getiren golü kaydetti. Maçın son bölümüne girilirken stadyumdaki ve ekran başındaki futbolseverler karşılaşmanın bu şekilde sonuçlanacağını beklerken 2 gol daha oldu ve futbol şöleni devam etti. 87. dakikada Cagliari'de Paulo Azzi sahneye çıktı ve farkı üçe indirdi. Fakat Cagliari'nin gol sevinvi yalnızca 3 dakika sürdüve 90+1. dakikada Rafael Leao skoru belirleyen golü kaydetti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER