Mete Gazoz elendi: Türkiye olimpiyatlarda bir defteri kapattı!

Türkiye'nin okçuluğa olan ilgisini artıran, genç yaşta kazandığı 2020 olimpiyatlarındaki altın madalya ile bizleri gururlandıran Mete Gazoz bu başarısını tekrar edemedi. Sporcumuz Mete 2024 Paris oyunlarına Çeyrek finalde veda etti.

Mete Gazoz elendi: Türkiye olimpiyatlarda bir defteri kapattı!

Ay-yıldızlı sporcular Paris 2024 Yaz Olimpiyat oyunlarında mücadelesini sürdürüyor. Branşlarında önemli aşama kaydeden sporcularımız madalya almasalar da gösterdikleri performans ile takdir topluyor.

METE YAKLAŞTI AMA BAŞARAMADI

Bir önceki olimpiyatlarda altın madalya alan iki sporcumuzdan birisi olan Mete Gazoz bu turnuvada da beklentileri üzerine geçmişti. Mete Gazoz'un içinde yer aldığı Klasik Yay Erkek Milli Takımımız olimpiyat 3. sü olarak bronz madalya kazanmıştı.

Bu başarıya ek olarak Mete'nin bireysel olarak nasıl bir performans ortaya koyacağı merakla bekleniyordu. 25 yaşındaki sporcumuz Türkiye'nin desteğini alarak ilerlediği mücadelelerde bu sefer sonuca ulaşamadı.

Milli okçumuz Mete Gazoz Güney Kore'li Kim Woo-Jin'e çeyrek finalde elendi ve turnuvaya veda etti. Başa baş gittiği mücadelede son atışları yapamayan Mete Gazoz yaklaşmasına rağmen yarı finale gidemedi.

SADECE BİR MADALYA ALINDI

Türkiye'nin 2024 Paris Olimpiyatlarındaki okçuluk serüveni Mete Gazoz ile beraber sona erdi. Okçuluk branşında başka bir sporcumuz kalmadığı için bu alanda turnuva bir bronz madalya ile sona ermiş oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER