Meler'in özür dilemedi sözlerine Belözoğlu'ndan yanıt geldi!

MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili hakem Halil Umut Meler'in Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nu sorumlu tutmasının ardından Belözoğlu'ndan yanıt gecikmedi

Meler'in provoke etti sözlerine Belözoğlu'ndan yanıt geldi!

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından Başkent ekibinin eski Başkanı Faruk Koca, sahaya inerek hakem Meler'e yumtuk atmıştı. FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler yaşanan olayın sorumlusu olarak sarı - lacivertli kulübün teknik direktörü Emre Belözoğlu'nu gösterdi.

Halil Umut Meler, yaşanan olayı Emre Belözoğlu planladı, provoke etti şeklinde konuştu. Ayrıca Meleri kendisine yumruk atan eski Başkan Faruk Koca'nın kendisi ve ailesinde yazılı olarak özür dilemesine karşın Emre Belözoğlu'nun özür dilemediğini ifade etti.

BELÖZOĞLU: MELER'DEN ÖZÜR DİLEDİM

Emre Belözoğlu ise daha önce bu maçla alakalı söylenecek çok bir şey olmadığını ve özür dilediğini dile getirdi. Halil Umut Meler ve ekibinin yanına giderek üzgün olduğumu söyleyen Belözoğlu, koridorda da tekrar karşılaştıklarını ve kendilerine sarılıp, üzgün olduğumu söyleyerek 3-4 defa özür dilediğini aktardı. Bu özrün pek bir karşılığı olmadı ifade eden Başkent ekibinin teknik direktörü Meler'in bugün yaptığı açıklamada kendisini ele vermiş olduğunu ifade etti.

“BEN KENDİ İŞİMİ KENDİM HALLEDERİM”

Belözoğlu, Halil Umut Meler'in 2018 yılındaki Galatasaray - Başakşehir karşılaşmasından bu yana kendisine böyle bir tavır takındığı ve Çaykur Rizespor maçının ardından olaylara kendisinin neden olduğu sözlerine “Kendisinin bahsettiği olaydan sonra bugüne kadar 14 maçıma birinci hakemlik yaptı. Hiçbir olayımız olmadı, hiçbir şey yaşanmadı. Biz hayır olan şeyleri hatırlamaya çalışıyoruz, bize kin olarak gelecek olayları unutmaya gayret eden bir insanım. Hayatım boyunca hep aksiyonun içinde anlık kararlar alarak ne yazık ki kötü çocuk oldum. Ben hiç plan yaparak maça çıkmadım. Beni seven veya sevmeyen herkes bilir ki ben kendi işimi kendim hallederim, kimseyi kullanmam. Sayın başkanımız da kimsenin talimatıyla iş yapacak biri değildir" ifadeleri ile yanıt verdi.

MELER'İN PROVAKOYSON SÖZLERİNE YANIT

Başkent ekibinin teknik direktörü Emre Belözoğlu, Meler'in provakasyon sözleri ile ilgili, Meler'in kendi maçlarını izlerse provokatif tarafın kendisinin olmadığını vurguladı. Son Çaykur Rizespor maçı dahil olmak üzere Belözoğlu kendisini provoke edecek hiçbir hal ve tavırda bulunmadığını ve karşılıklı olarak sahanın içinde her futbolcunun her teknik adamın yapmış olduğu davranışı, bu işin provokasyonu gibi göstermeye çalışmak gerçekten uzaklaşmaktan başka bir şey olmadığını ifade etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER