Mehmet Akif Üstündağ yeniden Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı seçildi

Türkiye Voleybol Federasyonu 6. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Yapılan genel kurulda Mehmet Akif Üstündağ bir dönem daha başkanlık yapmaya hak kazandı.

Mehmet Akif Üstündağ yeniden Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı seçildi

Federasyonların seçim süreçleri tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda bugün Türkiye Voleybol Federasyonu 6. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Düzenlenen genel kurul toplantısında Mehmet Akif Üstündağ bir kere daha delegelerin oyunu alarak bir dönem daha başkanlık yapmaya hak kazandı.

TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU BAŞKANI KİM SEÇİLDİ?

Mehmet Akif Üstündağ bir dönem daha Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı seçilldi. Üstündağ tamamlanan kurul sonrasında teşekkür açıklaması yaparak "Türkiye Voleybol Federasyonu 6. Olağan Genel Kurulu'nda, bizlere bir dönem daha güvenerek seçen değerli camiamıza gönülden şükranlarımı sunuyorum. Dünyanın zirvesindeki Türk voleybolunun gelişimini sürdürmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Sırada ne varsa, o var!" ifadelerini kullandı.

Mehmet Akif Üstündağ yeniden Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı seçildi

Federasyon seçimlerinin tamamlanmasının ardından kaldıkları yerden projelerine ve hizmete devam edeceklerini dile getiren Üstündağ herkese teşekkür etti.

TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU BAŞKANI MEHMET AKİF ÜSTÜNDAĞ KİMDİR?

4 Şubat 1963 Malatya doğumludur.

Kendisi de voleybol sporuna gönül vermiş olup Köy Hizmetleri, Petrol Ofisi, Muhafızgücü ve Galatasaray takımlarında oynamıştır.

Antrenör olarak kariyerini tamamladıktan sonra 2016 senesinden bu yana federasyon başkanı olarak görevine devam etmektedir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER