Manisa FK, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını tamamladı!

Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında, Gençlerbirliği ve Manisa Futbol takımı karşı karşıya gelecek. yapılacak olan maçın hazırlıkları tamamlandı.

Manisa FK, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını tamamladı!

Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında maçlar devam ediyor. Bu hafta Gençlerbirliği Eryaman Stadında Manisa FK, ile karşı karşıya gelecek. Yapılacak maçın hazırlıkları tamamlandı.

TRENDYOL 1. LİG'İN 6. HAFTASINDA BANDIRMASPOR GALİP GELMİŞTİ

Trendyol 1. Lig'in 6. hafta karşılaşmasında Bandırmaspor ev sahpliğinde Gençlerbirliği ile yeşil sahada buluşmuştu. Çekişmeli geçen maçta ev sahibi Bandırmaspor ekibin 4-1 üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Bandırmaspor'a galibiyete götüren golü Moussa Djitte, Doğan Can Davas (2) ve Raul Bobadilla kaydetti. Başkent temsilcisinin tek golü ise Amilton'dan geldi. Ayrıca konuk takımda Shaocong Wu ve Francis Nzaba, direkt kırmızı kart görerek takımlarını eksik bıraktı.

screenshot-12.jpg

Bu maçın ardından iki kez üst üste mağlubiyet alan Gençlerbirliği takımı 10 puanda kalırken Bandırmaspor 12 puana yükseldi.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında Manisa FK, deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Eryaman stadında oynanacak maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla noktaladı. Fikri Bayrıl Tesisleri'nde teknik direktör Osman Zeki Korkmaz eşliğinde gerçekleşen antrenmanlarını tamamlayan Manisa FK, daha sonra Ankara'ya hareket etti.

screenshot-13.jpg

MAÇ HANGİ GÜN VE HANGİ SAATTE OLACAK?

Eryaman Stadında oynanacak macın hazırlıkları tamamlandı ve Manisa FK bugün Ankara'ya hareket etti. Maç 30 Eylül Cumartesi saat 19.00'da Eryaman Stadı'nda oynanacak

Haberankara.com

SONRAKİ HABER