Manchester City - Fluminense maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

2023 Yılının sonuna gelinirken FIFA Dünya Kulüpler Kupası Şampiyonu Manchester City ile Fluminense arasında oynanacak maç ile belli olacak. Futbolseverler bu heyecan dolu karşılaşmanın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını oldukça merak ediyor.

Manchester City - Fluminense maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

2023 FIFA Kulüpler Dünya Kupası sahibini bulunuyor. Suudi Arabistan'ın ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonun finalinde İngiliz devi Manchester City ile Brezilya ekibi Fluminense karşı karşıya gelecek.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'ne (FIFA) bağlı 6 konfederasyonun şampiyonları ile ev sahibi kontenjanından gelen son lig şampiyonunun kıyasıya mücadele ettiği turnuvanın final maçı Kral Abdullah Stadyumu'nda, 22 Aralık Cuma günü saat 21.00'de başlayacak.

AYNI GÜN URAWA İLE EL - EHLİ ÜÇÜNCÜLÜK MAÇINDA KARŞILAŞACAK

Japon temsilcisi Urawa Red Diamonds ile Mısır'ın El-Ehli ekibi arasında ise yine 22 Aralık Cuma günü saat 17.30'da Prens Abdullah el-Faysal Stadyumu'nda üçüncülük maçı oynanacak.

KUPAYA İSPANYOL EKİPLERİ DAMGA VURDU

FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nı 5 kez ile en çok kazanan takım kralın takımı Real Madrid oldu. Real Madrid'in ardından bir başka İspanyol ekibi Barcelona 3 kez kupaya uzandı. Alman ekibi Bayern Münih ile Brezilya takımları Santos ile Corinthains Paulista kupayı iki kez müzesine götürdü.

Kupayı İngiliz takımları Manchester United, Liverpool ve Chelsea, İtalya temsilcileri Inter ve Milan ile Brezilya ekipleri Internacional ve Sao Paulo ise bir kez müzesine götürmeyi başardı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER