Mamakspor’dan Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Özaslan’a ziyaret!

Mamakspor Kulüp Başkanı Erhan Karadağ ve Mamakspor heyeti Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ile Ankara Kulübü Derneği Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Buluşmada önemli bir açıklamaya da yer verildi.

Mamakspor’dan Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Özaslan’a ziyaret!

Mamakspor’dan Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Özaslan’a ziyaret! - Mamakspor Kulüp Başkanı Erhan Karadağ, Mamakspor heyeti ile beraber Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan'ı Ankara Kulübü Derneği Genel Merkezi'nde ziyaret etti.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Mamakspor Kulüp Başkanı Erhan Karadağ ve Mamakspor heyeti Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ile bir araya geldi. Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Özaslan, derneğin tarihçesi, Seymenlik ve Bacıerenlik kültürü ile derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

“MAMAKSPOR'A DESTEK OLMAK İÇİN BİRLİKTE ETKİNLİKLER DÜZENLEYECEĞİZ”

Mamak İlçesinin en önemli değerlerinden 1947 doğumlu Mamakspor'a ilerleyen dönemlerde destek olmak için birlikte etkinlikler düzenleyeceklerinin müjdesini veren Genel Başkan Özaslan, ziyaretleri dolayısıyla Mamakspor Kulüp Başkanı Karadağ'a teşekkürlerini iletti.

mamakspor-ziyareti.jpeg

Bu çerçevede bir açıklamaya yer veren özaslan, “Mamaksporumuz; yaklaşık 80 yıldan bu yana Mamak sporuna, gençliğine, ilçe kültürüne, kimliğine, semt ve mahalle dayanışmasına çok büyük katkılar sağladı. Bizler de Mamaklılar olarak, takımımızı sahipsiz bırakmayacağız ve güçlendirmek için tüm gücümüzle seferber olacağız. Mamakspor hakkını, hak ettiğini alacak.” ifadelerine yer verdi.

''MAMAK’TAKİ FAALİYETLERE ELİMİZDEN GELDİĞİNCE DESTEK VERMEYE ÇALIŞIYORUZ''

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Özaslan, “Mamak, Ankaramızın güzide ilçelerinden bir tanesi onun için Mamakspor’a ve diğer tüm Mamak’taki faaliyetlere elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Ankara Kulübü olarak her zaman Mamakspor’un yanında olmaktan mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı. Mamakspor Kulüp Başkanı Karadağ ve Mamakspor heyeti Ankara Kulübü Derneği Başkanı Dr. Özaslan’ı ziyaret etmekten ve birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederken Özaslan’a Mamakspor forması hediye edildi. Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından ziyaret sona erdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER