Mamak Belediye Başkanı Köse'den Ankaragücü'ne destek açıklaması

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Çaykur Rizespor maçının ardından yaşananlarla ilgili geleneksel ve sosyal medyada MKE Ankaragücü ile ilgili oluşturulan olumsuz gündem hakkında sarı - lacivertli kulübü destekleyen bir paylaşımda bulundu.

Mamak Belediye Başkanı Köse'den Ankaragücü'ne destek açıklaması

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşma 1-1 sona ermiş. Son düdüğün çalmasının ardından olaylar üst üste yaşanmıştı. Olayların ardından hem geleneksel hem de sosyal medyada MKE Ankaragücü'nün ağır cezalar alması ortaya atılırken birçok olumsuz gündem oluşturulmuştu. Bunun üzerine Ankara'nın önde gelen birçok ismi Başkent'in köklü kulübüne destek açıklamaları yapmıştı. Bir destek açıklaması Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'den geldi.

Mamak Belediye Başkanı Köse'den Ankaragücü'ne destek açıklaması

MAMAK BELEDİYE BAŞKANI KÖSE'DEN SERT TEPKİ

Mamak Belediye Başkanı Köse, herkesi derinden üzen son olaya rağmen Ankaragücü'nün mücadelesine daha büyük azim ve kararlılıkla devam edeceğini aktardı. Başkan Köse, Çaykur Rizespor maçının ardından yaşanan olay üzerinden yapılan saldırılara aldırmayacağı ve bazı kişilerin kariyer planı için kullanılması fırsat vermeyecek büyük bir camia olduğunu ekledi.

Murat Köse, Ankaragücü’ne saldırılarda bulunanların ve yaşananları başka mecralara çekmeye çalışanların amaçlarına asla ulaşmayacaklarını söyledi.

KÖSE'DEN DOSTLUK VE HOŞGÖRÜ ÇAĞRISI

Futbol ile diğer tüm spor dallarında dostluk ve hoşgörü ikliminin hakim kılınmasını dileyen Köse Türk futbolunun içerisinde bulunduğu handikaplardan kurtulması gerektiğini vurguladı.

Ankaragücü'nün daha önce olduğu gibi bugünde Türkiye'nin ve Ankara'nın gururu olacağını belirten Mamak Belediye Başkanı, yöneticiler ve taraftarlarla birlikte Ankara'yı en üst seviyelerde temsil edeceğine olan inancını ifade etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER