Malatya Arguvan Spor Kulübü ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak maçın biletleri satışa çıktı!

MKE Ankaragücü'nün Malatya Arguvan ile oynayacağı maçın detayları sorgulanmaya başladı. Futbol tutkunları başkent temsilcisinin maçına bilet almak için harekete geçerken MKE Ankaragücü, biletlerin satışa çıktığını duyurarak fiyat listesini paylaştı.

Malatya Arguvan Spor Kulübü ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak maçın biletleri satışa çıktı!

Futbol maçları taraftarların yakın takibinde yer alıyor. Maçlar futbolseverlerin gündeminde yer edinirken Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü turda Malatya Arguvan Spor Kulübü ile MKE Ankaragücü karşı karşıya gelecek. Malatya Arguvan Spor Kulübü ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak maça ilişkin detaylar da merak edilmeye başladı.

1 Kasım Çarşamba günü saat 16.30’da Eryaman Stadı'nda Malatya Arguvan Spor Kulübü ile karşılaşacak olan MKE Ankaragücü, maçın biletlerinin satışa çıktığını resmi Twitter (X) hesabı üzerinden duyurdu. Maçın bilet fiyatlarına da yer verilirken başkent temsilcisi MKE Ankaragücü, detaylı bir tablo yayımladı.

MALATYA ARGUVAN - MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

1 Kasım Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü turu kapsamında Eryaman Stadyumu’nda gerçekleşecek olan MKE Ankaragücü maçının biletleri satışa çıkarken fiyatlar 100 TL'den başlayarak 200 TL'ye kadar çıkacak.

ankaragucu.jpg

Açıklanan bilet fiyatları şu şekilde;

  • Kuzey Tribünü: 100 TL
  • Güney Tribünü: 100 TL
  • VIP SOL: 200 TL
  • VIP SAĞ: 200 TL
  • Doğu Tribünü: 150 TL
  • Misafir Tribünü: 130 TL

Passolig gişesinden biletlerinizin alımını sağlayabilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER