Macaristan-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımı, Haziran'da katılacağı EURO 2024'de hazırlıkları Macaristan ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler önemli mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.

Macaristan-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Avrupa Futbol Şampiyonası 2024'e (EURO 2024) katılmaya hak kazanan ve hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımı özel maçta Macaristan ile karşı karşıya gelecek. Haziran ayında tüm Avrupa'nın gözünü Almanya'da düzenlenecek EURO 2024'e çevireceği Avrupa futbolunun milli takım düzeyindeki en prestijli turnuvasında boy gösterecek Ay - yıldızlılar hazır halde organizasyonda yer almak istiyor.

Futbolseverler ise Macaristan ile Türkiye arasında oynanacak özel maçın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor ve bu konuda araştırmalar yapıyor.

MACARİSTAN - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Türkiye özel maçta Macaristan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Puskas Arena'da oynanacak mücadele saat 22.00'de başlayacak. Mücadele TRT SPOR ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmada Polonya Futbol Federasyonu'ndan Bartosz Frankowski düdük çalacak. Frankowski'nin yardımcılıklarını ise Marcin Boniek ve Jakup Winkler yapacak.

A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Vincezon Montella'nın deplasmanda oynayacakları Macaristan maçında geniş kadroyu kullanması ve çok fazla forma şansı bulamayan oyunculara da ilk 11'de ya da sonradan oyuna alarak şans vermesi bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER