Maç öncesi Türklerin meşhur yemeğini yiyen yabancı futbolcu ifşa oldu

İngiliz futbolcu Jermain Jenas konuk olduğu televizyon programında dünyaca ünlü yabancı futbolcu ile ilgili anlattığı yemek ritüeli sosyal medyada gündem oldu.

Maç öncesi Türklerin meşhur yemeğini yiyen yabancı futbolcu ifşa oldu

İngiltere Premier Lig takımlarının formasını yıllarca terleten ve bir dönem Tottenham forma giyen Jermain Jones, Real Madrid'in de formasını giyen dünyaca ünlü kanat oyuncusu ile ilgili anlttığı hikaye gündem oldu. Eski İngiliz futbolcu Jermain Jenas'ın TNT ekranlarında yayınlanan programda ünlü Türk yemeği kuru fasulye ile ilgili hikaye gündeme oturdu ve yüzleri güldür

Jermain Jenas, Tottenham Hotspur forması giydiği dönem ile ilgili ilginç bir hikaye anlattı. İngiliz futbolcu Jermain Jenas, konunun futbolcuların maç öncesi alışkanlıklara geldiği zaman, Galler'in futboldaki en büyük yıldızlarından Graeth Bale ile ilgili ilginç bir hikaye anlattı. Stüdyoda ve ekran başında Jenas'i dinleyenler kahkahalarına engel olamadı ve ilgi ile hikayeyi dinlediler.

Maç öncesi Türklerin meşhur yemeğini yiyen yabancı futbolcu ifşa oldu

BALE MAÇ ÖNCESİ TÜRKLERİN MİLLİ YEMEĞİ ‘KURU FASULYE’Yİ YİYOR

Jermain Jenas, Gareth Bale ile Tottenham'da birlikte oynardığı dönemde Galli yıldızın maç öncesi yediği yemeklere çok şaşırdığını ifade etti. Neden diye düşündüğünü aktaran Jenas, Bale'nin her maçtan önce 5 dilim kızarmış ekmek ve tepelemesine doldurulmuş koca bir tabak kuru fasulye yedğini dile getirdi. Ayrıca Jermain Jenas, kendisinin de kuru fasulyeyi yemeyi merak ettiğini ve bir kere denediğini fakat sonucun iyi olmadığını söyledi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER