Lugano - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Uzun bir zaman sonra ligde başarılı bir performans sergileyen Beşiktaş Avrupa sahnesine çıkıyor. UEFA Avrupa Liginde turnuva aşamasına kalması için önünde bir tur olan siyah beyazlıların nasıl bir sonuç alacağı merak konusu oldu.

Lugano - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Sezon öncesi ezeli rakibi 5-0 gibi unutulmayacak bir skorla mağlup eden Beşiktaş Süper Kupayı müzesine götürmüştü. Immobile, Rafa Silva ve Gabriel Paulista gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş ligde de 2'de 2 yaparak sezonun iddialı takımlarından birisi olduğunu gözler önüne sermişti.

KARTAL İSVİÇRE'DEN AVANTAJLI DÖNMENİN PEŞİNDE

Temsilcimiz geçen sezonu kötü bir performansla tamamlamasına rağmen lig kupasını kazanarak Avrupa kupalarına katılım hakkı elde etmişti. Bu hakkını iyi kullanmak isteyen siyah beyazlılar Perşembe günü İsviçre temsilcisi Lugano ile karşıya gelecek.

Geçen sene UEFA Konferans liginde karşı karşıya geldiği Lugano ile bu sezon bir kez daha kozlarını paylaşacak. Taraftarlarda takımlarının eşleşmede oynayacağı ilk maçta nasıl bir sonuç alacağını merakla beklemeye başladı.

MAÇIN YAYIN BİLGİLERİ BELLİ OLDU

Beşiktaş'ın deplasmanda oynayacağı ve avantajı kapmak isteyeceği mücadele 21 Ağustos Perşembe günü oynanacak. Mücadele saat 21:30'da şifreli kanal olan S Sport ekranlarında yayınlanacak. Bu kritik mücadelenin rövanşı için takımlar bu sefer 29 Ağustos'ta İstanbul'da karşılaşacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER