Lille - Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligindeki iki temsilcimizden birisi olan Fenerbahçe 3 eleme aşamasından birisini geride bıraktı. Sarı lacivertliler zorlanmasına rağmen eşleşmede gülen taraf oldu.

Lille - Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İkinci tamamlanan sezonun ardından yeni bir dönem başlatan Fenerbahçe ilk hamle olarak Jose Mourinho'yu göreve getirmişti. Yeni bir yapılanmaya giren sarı lacivertliler en önemli hedefleri arasında yeniden Şampiyonlar Ligine gitmeyi koydu.

LUGANO SALLADI AMA DEVİREMEDİ

2024-2025 Şampiyonlar Ligi elemelerine 2. turdan başlayan Fenerbahçe İsviçre temsilcisi Lugano ile eşleşmişti. İlk maçta rakibini 4-3 yenen Fenerbahçe rövanşta 2-1'lik skorla adını 3. tura yazdırdı.

Fenerbahçe'nin turu geçmesi halinde rakibinin Fransa ligi temsilcisi Lille olacağı biliniyordu. Lugano engelinin aşılmasının ardından futbol severler maçın detaylarını araştırmaya başladı.

LİLLE-FENERBAHÇE MAÇI DETAYLARI

Jose Mourinho'nun öğrencileri Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçını bir önceki turda olduğu gibi deplasmanda oynayacak. Merakla beklenen mücadele 6 Ağustos Salı günü oynanacak. Mücadelenin saati ve yayıncı kuruluşu ile ilgili henüz resmi bir bilgi bulunmuyor.

Önümüzdeki hafta oynanacak mücadele ülke puanı açısından da önemli bir anlam taşıyor. Son yıllarda yeniden Avrupa'da puan kazanmaya başlayan Türk takımları yeniden ülkemizi sıralamada iddialı bir konuma taşımıştı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER