Ligde 9. haftanın sonunda Ankara takımlarının puan sıralamaları belli oldu!

Trendyol 1. Lig’de 9. hafta karşılaşmaları tamamlandı. Başkent temsilcilerinin puan sıralamasındaki yerlerinde yine bazı değişiklikler yaşandı.

Ligde 9. haftanın sonunda Ankara takımlarının puan sıralamaları belli oldu!

Trendyol 1. Lig’de 9. hafta mücadeleleri son olarak oynanan Esenler Erokspor – Ankara Keçiörengücü karşılaşmaları ile tamamlandı. Ankara’yı bu ligde temsil eden 3 takımın ligde oluşan son puan durumu tablosundaki sıralamalarında değişiklikler meydana geldi. MKE Ankaragücü, Ankara Keçiörengücü ve Gençlerbirliği takımlarının yeni lig sıralamasındaki durumları bundan sonrası için bazı işaretler veriyor.

BU HAFTA TEK KAZANAN TAKIM MKE ANKARAGÜCÜ

9. hafta karşılaşmalarında tek kazanan takım MKE Ankaragücü oldu. Sarı lacivertliler ligin zayıf ekibi Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelirken bu maçtan 3-0’lık skor ile 3 puan almayı başardılar. Bu sonuç ile beraber MKE Ankaragücü’nün lig sıralaması da değişti. Puanını 13’e yükselten MKE Ankaragücü böylece kendisine 10. sırada yer buldu.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ FIRSAT TEPTİ!

Ankara Keçiörengücü bu hafta deplasmanda Esenler Erokspor ile karşılaştı. Bu karşılaşmada 3 puanı çıkarabilecek bir oyun ortaya koyan Ankara ekibi kalesinde gördüğü talihsiz gollere karşın maçı uzatmaların son dakikasında bulduğu gol ile skoru 2-2’ye taşıyıp 1 puanı kurtardı. Ankara Keçiörengücü galip gelmiş olsaydı ligde 2. sıraya kadar yükselme ihtimali bulunuyordu. Alınan 1 puan ile Ankara ekibi puanını 14’e yükseltip 8. sırada yer aldı.

GENÇLERBİRLİĞİ SIRALAMADA GERİLEDİ

Gençlerbirliği bu hafta Amedspor ile karşı karşıya geldi ve sahadan 1-1’lik sonuç ile ayrıldı. Bu hafta 1 puan alan Gençlerbirliği puanını 12’ye yükseltti. Gençlerbirliği 9. hafta sonunda ligde 15. sırada yer aldı.

Ligde 9. haftanın sonunda Ankara takımlarının puan sıralamaları belli oldu!

Trendyol 1. Lig’de 10. haftada Ahlatcı Çorum FK – Gençlerbirliği, MKE Ankaragücü – Kocaelispor ve Erzurumspor – Ankara Keçiörengücü maçları oynanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER